Toevallig op zoek naar de beste deal voor de Casio FX-CG50 grafische rekenmachine tijdens back to school 2023? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als je deze rekenmachine nodig hebt voor school, wil je er natuurlijk niet te veel voor betalen. Daarom vind je bij ons altijd de beste deal voor de Casio FX-CG50. Op dit moment is de grafische rekenmachine Casio FX-CG50 het voordeligst te bestellen bij bol.com. Haal ‘m op tijd in huis, want… op = op!

> Direct naar de grafische rekenmachine Casio FX-CG50 aanbieding bij bol.com

 

Specificaties Casio FX-CG50 grafische rekenmachine

  • Groot kleurendisplay (met meer dan 65.000 kleuren)
  • 3D-Graph
  • Flash geheugen
  • USB 2.0 poorten
  • Batterij/accu

 

Met de Casio FX-CG50 grafische rekenmachine kun je allerlei soorten grafieken tekenen. Vind eenvoudig de coördinaten van wortels, buigpunten en snijpunten. Ook cirkeldiagrammen, boxplots en histogrammen zijn voor deze geavanceerde rekenmachine geen probleem. Het grote kleurendisplay heeft een hoge resolutie en beschikt over meer dan 65.000 (!) kleuren. Via de USB 2.0 poorten kun je de Casio FX-CG50 eenvoudig aansluiten op je laptop of computer.

 

De grafische rekenmachine Casio FX-CG50 aanbieding bestellen?

> Bekijk de grafische rekenmachine Casio FX-CG50 aanbieding bij bol.com

 

Grafische rekenmachine Casio fx-CG50

Of bekijk alle grafische rekenmachines op bol.com.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.