Heb je de grafische rekenmachine TI 84 Plus CE-T nodig voor de middelbare school? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Je kunt deze populaire grafische rekenmachine van Texas Instruments namelijk regelmatig met korting bestellen, vooral tijdens de back to school periode. En laten we nou net een aanbieding voor je gespot hebben…

Er zijn twee varianten van deze rekenmachine te koop: de TI 84 Plus CE-T & de TI 84 Plus CE-T Python Edition (het nieuwste model). Je kunt de TI 84 Plus CE-T (Python Edition) nu met maar liefst 14% korting bestellen bij bol.com! Deze rekenmachine is daar nu afgeprijsd van €137,- naar €118,-. Zo bespaar je toch weer een beetje!

> Direct naar de grafische rekenmachine TI 84 Plus CE-T aanbieding bij bol.com

 

Specificaties TI 84 Plus CE-T grafische rekenmachine

  • Goedgekeurd voor examens wiskunde nieuwe stijl vanaf examens havo 2018 en vwo 2019
  • Inclusief oplaadbare batterij
  • USB-aansluiting
  • Kleurenbeeldscherm
  • Python Edition: speciale Python App, waarmee je kunt programmeren in Python

 

De TI 84 Plus CE-T is de grafische rekenmachine die goedgekeurd is voor de examens wiskunde nieuwe stijl vanaf examens havo 2018 en vwo 2019. Deze lichte rekenmachine van TI is de opvolger van de TI-84 Plus C Silver Edition. Maar dan met een hogere resolutie kleurenscherm met helder backlight. Ook kun je afbeeldingen toevoegen aan grafieken. De batterij is oplaadbaar, altijd handig!

TIP! Gebruik bij de schoolexamens alleen grafische rekenmachines waarop de laatste versie van het besturingssysteem is geïnstalleerd. Dit wordt sterk aanbevolen door het College van Toetsen en Examens (CvTE).

 

De grafische rekenmachine TI 84 Plus CE-T aanbieding bestellen?

 

Grafische rekenmachine TI 84 Plus CE-T aanbieding

> Bekijk de TI 84 Plus CE-T aanbieding nu met 14% korting bij bol.com

 

Of bekijk alle grafische rekenmachines op bol.com.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.