Of je nu bijna gaat studeren of al studeert, je wilt een schooltas die bij je past. En als vrouw stel je nu eenmaal andere eisen aan je schooltas dan jongens. Zo moet er ruimte zijn voor je schoolboeken, map en schriften, maar ook voor je laptop, mobiele telefoon, snoerloze oplader, make-up, zakdoekjes, een doosje paracetamol en natuurlijk een plekje waar je discreet maandverband of een tamponnetje in mee kan nemen. Om dit alles dagelijks bij je te hebben, heb je een stevige tas nodig, die ook nog eens uitstraling heeft.

Kies daarom eens voor een trendy leren tas als hippe schooltas. En dan kan nu extra makkelijk, want in de webshop van Marington zijn er verschillende leren dames schooltassen in de aanbieding!

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Burkely Taylor Vintage Business Schoudertas met 9% korting

MicMacBags Oklahoma Rugzak 15,6 inch met 33% korting

 

Ga naar de webshop voor alle aanbiedingen! Of bekijk onderstaande tips voor meer

 

Duurzaam leer

Leer gaat lang mee, dat is een feit. Bovendien wordt een leren tas met de jaren alleen maar mooier, omdat ieder krasje of scheurtje een verhaal vertelt. Ook wordt leer met de jaren soepeler, waardoor het nog fijner is in gebruik. Helemaal met een schooltas die je iedere dag met je meedraagt. Dat geldt ook voor suède.

Diverse kleuren

Het leuke aan leer en suède is dat het in allerlei kleuren geverfd kan worden. Veel designers doen dit ook en dat levert heel veel mooie, hippe schooltassen voor dames op. Blauw, paars, roze, rood, groen, geel, wit… het zijn slechts enkele mogelijkheden voor het verven van leer. Uiteraard heb je ook de keuze uit zwart, beige en bruin leer. Maar zeg nu zelf, zo een hippe kleur is toch veel leuker. Bovendien valt je tas zo veel meer op tussen alle gewone schooltassen voor dames.

Bijzondere afwerking

Tot slot heb je nog keuzes uit diverse afwerkingen van het leer. Zo worden door designers vaak laklaagjes of metallic accenten toegevoegd aan de tassen, voor een nog hippere uitstraling. Samen met een mooi sluitwerk natuurlijk, zien de tassen eruit om door een ringetje te halen. Laat je persoonlijke stijl tot uiting komen – ook op school – en kies eens voor hippe schooltassen voor dames in gekleurd leer met een bijzondere afwerking. Wedden dat je vriendinnen jaloers op je tas zullen zijn.