Wow… Koop nu de HP Chromebook 14a-na0170nd in de aanbieding en profiteer van vele euro’s korting! Zoek jij last minute nog een laptop voor school of voor je werk? Deze HP Chromebook is namelijk de perfecte laptop voor dagelijkse taken en is makkelijk mee te nemen dankzij het lichte gewicht. Bekijk hieronder snel deze deal en profiteer van de aanbieding…

> Bekijk de HP Chromebook 14a-na0170nd aanbieding bij Coolblue

 

HP Chromebook 14a-na0170nd specificaties

  • 14 inch
  • Processor Intel Pentium Silver
  • 4 GB intern geheugen
  • 64 GB opslag
  • Intel UHD Graphics

 

De HP Chromebook 14a-na0170nd is een zeer fijne laptop voor dagelijks gebruik. De laptop beschikt over B&O speakers, waardoor je een zuiverder geluid dan normaal ervaart. Verder start ‘ie binnen no time op, gaat die een hele dag mee zonder hem te hoeven opladen en beschikt die over een ingebouwde beveiliging… Wat heb je nog meer nodig? Sla al je bestanden gemakkelijk en veilig op in de Drive en raak nooit meer iets kwijt!

 

Deze HP Chromebook 14a-na0170nd aanbieding kopen?

> Bekijk de HP Chromebook 14a-na0170nd aanbieding bij Coolblue – Incl. €80,- korting

HP Chromebook 14a-na0170nd

 

Of bekijk meer HP laptop aanbiedingen bij:

> Coolblue

> Bol.com

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.