Op zoek naar een laptop waarmee jij je dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren zoals internetten, verslagen maken in Word en ondertussen luisteren naar je favoriete muziek op Spotify? Dan hebben wij de geschikte laptop voor jou gevonden. De HP Pavilion 15-eh3950nd is nu lekker afgeprijsd bij Coolblue van € 699,- voor € 499,-! Bestel hem nu voor het te laat is…

> Bekijk de HP Pavilion 15-eh3950nd aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties HP Pavilion 15-eh3950nd

  • 15,6 inch beeldscherm
  • AMD Ryzen 5 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB opslagcapaciteit
  • AMD Radeon Graphics

 

Wil je naast internetten, verslagen maken in Word en luisteren naar muziek op Spotify, ook foto’s bewerken in Photoshop? Dat kan, door de Ryzen 5 processor en het 8 GB werkgeheugen. De muziek die je luistert klinkt helder en zuiver door de Bang & Olufsen speakers. Ook kun je ook ’s avonds werken op je laptop door het verlichte toetsenbord. Is de batterij bijna leeg? Door de HP Fast Charge is de HP Pavilion 15-eh3950nd binnen 45 minuten weer op ongeveer 50 procent. Vind je het belangrijk dat de laptop ook duurzaam is? Dan is dit zeker een goede match, want de materialen in de speakerbehuizing zijn gemaakt van gerecycled plastic. De HP laptop is nu verkrijgbaar bij Coolblue met € 200,- korting!

 

Deze HP Pavilion 15-eh3950nd aanbieding kopen?

> Bekijk deze HP Pavilion 15-eh3950nd aanbieding bij Coolblue met € 200,- korting

HP-Pavilion-15-eh3950nd aanbieding Coolblue

 

Of bekijk meer HP aanbiedingen bij:

> Coolblue

> bol.com

> MediaMarkt

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.