De HP Probook 450 G8 is de ideale laptop die je kunt gebruiken voor zowel werk, school als privé. Je kunt er supersnel op werken of studeren, maar ook een filmpje op kijken. Met een licht gewicht en een handig formaat, neem je de laptop makkelijk mee op pad. Iets voor jou? Momenteel scoor je deze laptop bij bol.com van €618,- voor €699,-.

> Bekijk de HP Probook 450 G8 aanbieding bij bol.com

 

Specificaties HP Probook 450 G8

  • 15.6 inch beeldscherm
  • Intel Core i5 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB opslag
  • Intel Iris Xe Graphics videokaart

 

De HP Probook 450 G8 aanbieding kan je niet laten liggen als je een alles-in-1 laptop zoekt met de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Alle dagelijkse activiteiten, zoals mailen, internetten, verslagen typen, series kijken of foto’s en video’s opmaken, dat kan je snel en laagdrempelig uitvoeren op deze laptop. Wanneer je ‘m binnen hebt gekregen, heb je de software in een handomdraai geïnstalleerd. Je kunt dus meteen beginnen! De laptop is vrij licht en daarom makkelijk mee te nemen naar verschillende plekken. Ten slotte wordt de leverancier, HP, op een positieve manier genoemd in de recensies, omdat zij voor je klaarstaan bij problemen en heel snel op mails reageren.

⊕ Makkelijk in de avond werken door lichtgevend toetsenbord
⊕ Makkelijk installeren van de software
⊕ Laptop ontgrendelen met vingerafdruk
⊕ Licht gewicht en handig formaat
⊖ Processor niet sterk genoeg voor videobewerking en/of games

 

Deze HP Probook 450 G8 aanbieding kopen?

> Bekijk deze HP Probook 450 G8 aanbieding bij bol.com met €81,- korting

HP Probook 450 G8 aanbieding

Of bekijk meer HP laptop aanbiedingen bij:

> Coolblue

> bol.com

> MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.