Een goede aanbieding scoren én een duurzamer product kopen? Dan kan nu tijdens de BetterWay dagen bij MediaMarkt. Je vindt nu supergoede deals op allerlei producten met een BetterWay label. Dit betekent dat het product duurzamer is dan andere producten, bijvoorbeeld door een beter energielabel of de gebruikte materialen. Hier lees je wat ‘BetterWay’ precies is en wat de beste aanbiedingen van dit moment zijn.

> Of bekijk meteen alle aanbiedingen tijdens de BetterWay dagen bij MediaMarkt

Wat is ‘BetterWay’ bij MediaMarkt?

BetterWay is een nieuw label bij MediaMarkt. Producten worden door een onafhankelijke organisatie getest en krijgen het BetterWay label als ze duurzaam bestempeld worden. Hierbij wordt gekeken naar bijvoorbeeld een maatschappelijk verantwoorde productie, de materialen die worden gebruikt, het energieverbruik en of het mogelijk is om de producten te recyclen.

BetterWay MediaMarkt

BetterWay dagen | Dit zijn de beste deals

Tijdens de BetterWay dagen bij MediaMarkt scoor je producten met het BetterWay label met flinke kortingen. De aanbiedingen geld vanaf maandag 22 april tot en met zondag 28 april 2024. Wij hebben de beste deals voor je uitgezocht!

> Of bekijk alle aanbiedingen tijdens de BetterWay dagen bij MediaMarkt