MediaMarkt aanbiedingen zijn ideaal voor studenten! Huishoudelijke en elektronische producten zijn voor elk huishouden een must, ook voor studenten. Alleen kunnen deze producten soms nogal duur uitpakken. Daarom hebben we de beste deals voor je op een rijtje gezet!

> Direct naar de MediaMarkt mega deals

 

Top 7 MediaMarkt aanbiedingen voor studenten

Hieronder vind je een lijstje met de beste deals van dit moment bij de MediaMarkt. Check eens wat jij nog kan gebruiken!

1. PHILIPS Broodrooster

MediaMarkt aanbiedingen broodrooster

Om die oude boterhammen weer lekker te maken.

> PHILIPS HD2516/90 Broodrooster

2. PHILIPS Waterkoker 

MediaMarkt aanbiedingen waterkoker

Voor de heerlijke kopjes thee op de brakke ochtenden.

> PHILIPS HD9318/20 Waterkoker bij de MediaMarkt

3. HP Printer

MediaMarkt aanbiedingen printer

Om samenvattingen voor het tentamen te printen.

> HP ENVY Printer van €159 naar €125

4. WHIRLPOOL Wasmachine van de MediaMarkt

MediaMarkt aanbiedingen wasmachine

Zodat je niet telkens je was naar je moeder hoeft te brengen.

> WHIRLPOOL Wasmachine met €50 korting

5. JBL Draadloze oortjes

MediaMarkt aanbiedingen oortjes

Voor je muziek, je online college of je online meetings van werk.

> JBL Tune Draadloze oortjes met 12% korting bij MediaMarkt

6. Need for Speed Playstation 5

MediaMarkt aanbiedingen Playstation

Voor een goede game avond.

> Need For Speed Unbound Game Playstation 5 voor €48,99

7. EMERIO Gourmetplaat

MediaMarkt aanbiedingen gourmet

Altijd goed voor een gezellige huisavond of bezoek van de fam.

> EMERIO Gourmetplaat met wel 37% korting

 

MediaMarkt aanbiedingen categorieën 

De MediaMarkt aanbiedingen komen voor in alle verschillende productcategorieën van de MediaMarkt. En de MediaMarkt heeft veel verschillende categorieën. Dit zijn populaire productgroepen onder de klanten van de MediaMarkt:

  1. Beeld & Geluid. Onder deze categorie vallen televisies, speakers, koptelefoons, boxen, beamers en dergelijken. Bekijk hier alle producten van Beeld & Geluid van de MediaMarkt.
  2. Computer. Hieronder vallen niet alleen computers, maar ook laptops, tablets en accessoires zoals muizen of toetsenborden. Shop de categorie Computer hier.
  3. Huishouden & Wonen. In deze productgroep vind je alles wat je nodig hebt voor in huis. Hierbij kun je denken aan stofzuigers, verlichting, wasmachines en dergelijken. Bekijk hier zelf wat er onder deze categorie valt.

 

MediaMarkt aanbiedingen en producten 

De producten van de MediaMarkt en de aanbiedingen zijn heel uiteenlopend. Deze producten variëren van huishoudelijke producten zoals stofzuigers en koffiezetapparaten, tot elektronische producten zoals computers of telefoons. Kortom, je kunt met veel wensen richting de MediaMarkt en je wordt zeer waarschijnlijk goed geholpen. Populair bij de MediaMarkt zijn de telefoons en de bijpassende abonnementen. Een mobiele telefoon is voor een student ook niet te missen in het dagelijkse leven. Om sociale contacten bij te houden, het nieuws te volgen of te communiceren voor school of voor werk. Ook hier zitten af en toe aanbiedingen op, dus als je een nieuwe telefoon of een nieuw telefoonabonnement nodig hebt moet je deze goed in de gaten houden!

> Bekijk hier de telefoonabonnementen bij de MediaMarkt

 

Voordelen MediaMarkt aanbiedingen

Elke week biedt de MediaMarkt weer nieuwe Mega Deals aan van veel verschillende producten. Dus zorg ervoor dat je deze niet mist! Grote kans dat als jij een paar weken wacht, een bepaald product dat jij zoekt weer in de aanbieding komt. Het online bestellen van de aanbiedingen bij de MediaMarkt werkt ook super handig. Alles wat je vandaag besteld, wordt morgen al bij jou thuis afgeleverd. Wanneer je een product zelfs voor 12:30 besteld, kan je ervoor kiezen om het product vandaag al te laten bezorgen. Dus als je haast hebt kun je bij de MediaMarkt heel goed terecht. Wanneer je nog meer haast hebt en je in de buurt woont van een MediaMarkt locatie, kun je ook het product binnen 30 minuten ophalen in de winkel. Het laten thuis bezorgen van jouw product is bij de MediaMarkt helemaal gratis. En is het toch niet helemaal wat je verwacht had? Stuur het product binnen 30 dagen weer gratis terug. Nog een laatste voordeel van de producten met korting bij de MediaMarkt, is de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je salaris nog niet binnen of liever pas betalen als je zeker weet dat je het wilt houden? Dat is deze optie perfect voor jou!

 

Elke week heeft de MediaMarkt vergelijkbare en weer nieuwe aanbiedingen zoals dit!

> Bekijk hier alle actuele aanbiedingen van de MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.