Op zoek naar een voordelige JURA D4 Piano Black aanbieding? Dan ben je hier op de juiste plek! De koffiemachines van JURA worden steeds populairder, en dan vooral de JURA D4 Piano Black. Deze espresso machine is zelfs door de Consumentenbond als best getest in zijn productklasse. Met een Jura D4 koop je dus kwaliteit! Benieuwd waar je de beste JURA D4 Piano Black deal scoort? Lees dan snel verder…

Bekijk direct de JURA D4 Piano Black aanbieding bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com

 

Nieuwste JURA D4 Piano Black aanbiedingen

 

TIP! Bij Coolblue kun je ook een abonnement nemen op de JURA D4 Piano Black voor slechts €19,99 per maand.

 

Over de JURA D4 Piano Black espresso machine

De JURA D4 is een volautomatische espresso machine voor de échte espresso liefhebber. Naast een klassieke espresso kun je met de JURA D4 Piano Black ook een lungo, americano, doppio en ristretto maken. Helaas kun je met deze machine geen cappuccino maken. Wél maakt deze espressomachine gebruik van de unieke P.E.P. technologie, waardoor de koffie extra veel smaak heeft.

Wist je dat je de JURA D4 Piano Black kunt bedienen met een app? Zo zet je met één druk op de knop een heerlijke kop koffie. Je kunt zelf de sterkte, temperatuur en hoeveelheid aanpassen. Tot slot is het onderhoud gelukkig veel minder intensief dan bij andere volautomatische espresso machines. Ontkalken is niet meer nodig, als je het waterfilter op tijd vervangt.

 

Waarom kiezen voor een JURA espressomachine?

De koffiemachines van JURA staan bekend om het hoogwaardige design en het gebruiksgemak. JURA heeft de beste technologieën ontwikkeld en heeft smaak op nummer één staan. Met een koffiezetapparaat van JURA haal je een stevige, duurzame machine in huis. De machines zijn er in veel verschillende soorten en maten, ieder met een eigen koffiespecialiteit.

 

Bekijk de JURA D4 Piano Black aanbieding bij:
Coolblue | MediaMarkt | Bol.com