Op zoek naar een krachtige 15 inch laptop? Dan is het tijd om de Microsoft Surface Laptop 5 te bekijken. Deze laptop is snel, energiezuinig en perfect om op te multitasken. Kortom, alles wat je nodig hebt! Momenteel kun je deze laptop ook nog met korting aanschaffen bij Coolblue. Geluksvogel! Normaal betaal je €2.079,- voor deze laptop, en nu slechts €1.699,-. Ja, je leest het goed: je krijgt dus bijna 20% korting op de laptop. Waar wacht je nog op? Check ‘m snel.

> Bekijk de Microsoft Surface Laptop 5 15 aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties Microsoft Surface Laptop 5

  • 15 inch beeldscherm
  • Intel Core i7 processor
  • 16 GB intern werkgeheugen
  • 512 GB totale opslagcapaciteit
  • Intel Iris Xe Graphics videokaart

 

Deze Microsoft Surface Laptop 5 aanbieding kun je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan. De combinatie van de Intel Core i7 processor en het 16 GB werkgeheugen zorgen ervoor dat deze topper extra hoge prestaties kan leveren en minder snel vastloopt. Ook gaat de laptop hierdoor langer mee. Daarnaast heeft deze laptop een touchscreen, wat superhandig kan zijn als je snel een aanpassing wil maken aan een e-mail of een notitie. Een touchscreen kan prettig werken bij het bewerken van foto’s en video’s. Ten slotte heeft de Microsoft Surface Laptop 5 het Intel Evo label, wat betekent dat je niet hoeft te twijfelen aan de snelheid en energiezuinigheid van de laptop.

 

Deze Microsoft Surface Laptop 5 aanbieding kopen?

> Bekijk deze Microsoft Surface Laptop 5 aanbieding bij Coolblue met €380,- korting

Microsoft Surface Laptop 5 aanbieding Coolblue

 

Of bekijk meer Microsoft Surface aanbiedingen bij

> MediaMarkt

> Coolblue

> bol.com

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.