Yes, de Haastmakers zijn er weer bij Odido! Je scoort de allerbeste deals tijdens de Odido Haastmakers 2024. Van de nieuwste iPhone 15 of Samsung Galaxy S24, tot hoge kortingen op Sim Only en internet & tv abonnementen. Wij zetten de beste deals voor je op een rijtje.

> Of bekijk direct alle Haastmakers deals bij Odido

 

Odido Haastmakers deals 2024 – dit zijn de beste aanbiedingen

Tijdens de Haastmakers vind je de allerbeste deals. Niet alleen op de nieuwste smartphones, maar ook op abonnementen, laptops en tablets. Benieuwd naar de beste aanbiedingen? Check ze hieronder!

Tijdens de Odido Haastmakers (2024) profiteer je van:

  • Smartphones met korting tot € 334,-
  • Korting op Sim Only
  • 10 maanden korting op internet en tv
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-

> Bekijk alle Haastmakers aanbiedingen bij Odido

 

iPhone 15 met korting tot € 334,-

iPhone 15 aanbieding Haastmakers Odido

Tijdens de Haastmakers scoor je allernieuwste iPhone 15 met een korting tot € 334,-. Wow! De korting bestaat uit een maandelijkse korting van € 2,50 op je abonnement, gratis aansluiten t.w.v. € 25,- en maar liefst € 249,- toestelkorting!

> Scoor de iPhone 15 aanbieding snel bij Odido

 

Samsung Galaxy S24 met korting

Galaxy S24 Haastmakers Odido

Wil je graag de allernieuwste Samsung smartphone? Dan is dit het moment! Bij Odido profiteer je tijdens de Haastmakers van een voordeel tot € 264,-. Hoppatee! De korting van € 264,- is opgebouwd uit: € 2,50 per maand korting op je abonnement + € 179,- korting op het toestel + gratis aansluiten (ter waarde van € 25,-).

> Scoor de Samsung Galaxy S23 aanbieding met cadeau bij Odido

 

Korting op Sim Only abonnementen

Werkt jouw toestel nog goed en ben je op zoek naar een Sim Only abonnement? Check dan deze aanbieding! Bij Odido krijg je nu tot € 4,50 korting per maand op een Sim Only abonnement. En natuurlijk geen aansluitkosten ter waarde van € 25,-.

> Scoor een Sim Only abonnement met korting bij Odido

 

10 maanden korting op glasvezel internet en TV

Glasvezel en tv Haastmakers Odido

Tijdens de Haastmakers krijg je korting op glasvezel internet en TV. Je kunt supersnel internetten tot maar liefst 2 Gbit/s, overal waar en wanneer je wil. Ook zonder TV box. En dat met 10 maanden  korting! Let op: tarieven kunnen verschillen per postcode, dus doe eerst de postcodecheck.

> Stap over op glasvezel en tv bij Odido

 

Wacht niet te lang, want OP = OP!

> Bekijk alle Haastmakers aanbiedingen bij Odido