Wilde jij altijd al een opblaasbaar zwembad kopen? Nu is het de perfecte tijd! Haal er alvast eentje in huis voor als het zometeen warmer wordt. De populairste opblaas zwembaden: ‘Intex Family Lounge pool’, ‘Intex Opblaasbaar Zwembad Groen’ en zwembaden met glijbaan zijn NU voordelig te krijgen bij Bol.com, Wehkamp en Blokker. Bekijk zeker ook even het gehele plastic opblaas zwembad assortiment bij Bol.com, deze is enorm uitgebreid! Een opblaasbaar zwembad kopen is een heel goed idee, vooral met de kortingsprijsjes hieronder!

> Bekijk hier direct alle opblaasbare zwembaden bij Bol.com

 

Intex Family Lounge opblaasbaar zwembad kopen

De ‘Intex Family Lounge Pool’ is lekker groot, heeft 4 zitjes en is een echte musthave onder de platic opblaas zwembaden! Dit populaire opblaasbaar zwembad kun je al vanaf €33,95 kopen bij bol.com. Dit is veruit de laagste prijs voor dit grote plastic zwembad. Je bespaart hiermee ook nog eens 15%.

> Koop de Intex Family Lounge Pool bij Bol.com – de goedkoopste optie!

> Koop de Intex Family Lounge Pool bij Wehkamp – €35,99 – bespaar €9,-

> Koop de Intex Family Lounge Pool bij Blokker – €41,84

 

Intex opblaasbaar zwembad kopen (Standaard badje)

Met het ‘Intex Zwembad Groen opblaas zwembad’ zit je altijd goed! Dit standaard plastic zwembad is niet heel groot, maar wel groot genoeg! Bij Bol.com kun je dit opblaas zwembad veruit het goedkoopst kopen.

> Koop de Intex Opblaas Zwembad Groen bij Bol.com – Slechts €29,95

 

Opblaasbaar zwembad met glijbaan kopen

Een opblaasbaar zwembad met glijbaan is ook erg populair. Helaas zijn er geen plastic opblaasbare zwembaden met glijbaan voor volwassenen te koop bij bol.com. Wel heb je veel opblaasbare zwembaden met glijbaan voor de kids. Dit is één van de populairste:

> Koop de Intex Speelzwembad met glijbaan bij Bol.com – Slechts €56,27

 

Welk opblaasbaar zwembad wil jij kopen voor deze zomer?

 

Laatste prijscheck: 9 april 2020