Op zoek naar de beste Rituals geurstokjes aanbiedingen? Goed nieuws! Wij hebben het internet afgestruind op zoek naar de beste Rituals geurstokjes sale aanbiedingen… En die hebben we hieronder voor je verzameld. Rituals geurstokjes zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com, de Bijenkorf en Douglas. Voor welke variant kies jij?

> Bekijk direct de Rituals geurstokjes sale bij Bol.com

 

Rituals geurstokjes sale – Hammam

De Rituals Hammam geurstokjes zijn op dit moment erg populair. De geurstokjes hebben een verfrissende rozemarijn en eucalyptus geur die ongeveer drie maanden meegaat. Van je slaapkamer tot woonkamer en badkamer, je kunt ze in het hele huis gebruiken! TIP: combineer de Rituals Hammam geurstokjes met The Ritual of Hammam geurkaars voor een extra geurbeleving. Met de Rituals geurstokjes sale kan dat nu extra voordelig!

> Bekijk hier direct de Rituals Hammam geurstokjes aanbiedingen

 

Rituals geurstokjes sale – Karma

Met de frisse geurstokjes van The Ritual of Karma heb je het hele jaar door de zomer in huis. De geurstokjes zijn verrijkt met het zoete aroma van lotus en de voedende kracht van witte thee. Met de fragrance sticks van 250 ml kun je zeker drie maanden vooruit. Zijn ze op? Koop dan de refill verpakking en vul ‘m weer bij!

> Bekijk hier direct de Rituals Karma geurstokjes aanbiedingen

 

Rituals geurstokjes sale – Sakura

Onze andere favoriet zijn de Rituals Sakura geurstokjes. Deze geurstokjes geven een ontspannend gevoel en hebben een heerlijk zoete geur dankzij de kersenbloesem en het rijstmelk extract. TIP: combineer de Rituals Hammam geurstokjes met The Ritual of Sakura geurkaars voor een extra geurbeleving.

> Bekijk hier direct de Rituals Sakura geurstokjes aanbiedingen

 

Rituals geurstokjes mini (70 ml)

Heb je liever Rituals mini geurstokjes? Deze verpakkingen van 70ml zijn ideaal voor wat kleinere ruimtes. Er bestaan Rituals mini geurstokjes van verschillende Rituals varianten, waaronder Hammam en Sakura. TIP: de Rituals mini geurstokjes zijn ook leuk om cadeau te doen!

> Bekijk hier direct alle Rituals mini geurstokjes

 

Meer populaire Rituals geurstokjes

  • The Ritual of Mehr
  • The Ritual of Ayurveda
  • The Ritual of Jing

> Of bekijk de complete Rituals geurstokjes sale bij Bol.com 

 

TIP: op zoek naar een lekkere geur? Neem dan een kijkje tussen onze top 10 damesgeuren!