Op zoek naar een laptop waarmee je foto’s kunt bewerken, films kijken in full hd en multitasken tussen internet en Microsoft Word? Stop dan met zoeken want wij hebben de geschikte laptop voor jou gevonden namelijk de Samsung Galaxy Book3 NP750XFG-KA2NL! Deze Samsung Galaxy Book3 is nu afgeprijsd bij Coolblue van € 829,- voor € 599,-. Dat is een lekkere korting!

 

> Bekijk de Samsung Galaxy Book3 NP750XFG-KA2NL aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties Samsung Galaxy Book3 NP750XFG-KA2NL

  • 15,6 inch
  • Intel Core i5 processor
  • 16 GB werkgeheugen
  • 512 GB opslag
  • Intel Iris Xe Graphics

 

Door de Intel Core i5 processor en het 16 GB werkgeheugen kun je foto’s bewerken, verslagen maken in Word en multitasken tussen internet en Spotify. Hierdoor kun je tijdens het typen van verslagen naar je favoriete muziek luisteren. Een ongeluk zit in een klein hoekje… laat je perongeluk je Samsung Galaxy Book3 vallen? Geen paniek, de laptop heeft een stevige aluminium behuizing waardoor die tegen een stootje kan. Vanwege het verlichte toetsenbord kun je ook ’s avonds verder werken. Is het lekker weer en wil je buiten in het zonnetje met je Samsung Galaxy Book3 NP750XFG-KA2NL zitten? Dat kan, vanwege het anti-reflecterende scherm zie je geen vingerafdrukken en heb je weinig last van lichtinval.

 

Deze Samsung Galaxy Book3 NP750XFG-KA2NL kopen? 

> Bekijk hier de Samsung Galaxy Book3 NP750XFG-KA2NL aanbieding bij Coolblue

 

Samsung Galaxy Book3 NP750XFG-KA2NL-aanbieding

Of bekijk meer Samsung laptop aanbiedingen bij:

> MediaMarkt

> Coolblue

> bol.com

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.