Op zoek naar de Samsung QE55Q64R QLED tv? Wij laten je in dit artikel weten waar je deze het best kan kopen! Met deze smart tv komen jouw favoriete films & series tot leven in waanzinnige kleuren. Hij staat dan ook in het rijtje van ‘De beste tv’s’ op Bol.com. Deze Ultra HD/4K QLED tv is momenteel in de aanbieding te vinden bij Bol.com. Je bespaart hier wel 38% op de adviesprijs! Interesse in deze mooie Samsung QE55Q64R QLED aanbieding? Kijk snel verder.

> Bekijk hier direct de Samsung QE55Q64R QLED aanbieding bij Bol.com

 

Specificaties Samsung-QE55Q64R-QLED

  • 55 inch (140 cm)  beeldscherm
  • Ultra HD / 4K
  • Schermtype QLED
  • Ingebouwde Wifi module
  • Vlak scherm

 

Met de Samsung QE55Q64R QLED smart tv geniet je van optimale beeld- en geluidskwaliteit d.m.v. de nieuwe Quantrum Dot-technologie. De smart tv heeft extra dunne randen, zodat je helemaal op kunt gaan in het beeld… Ben jij een film- of serieliefhebber? Dan is deze Samsung QE55Q64R QLED iets voor jou! Bekijk hieronder de beste deal voor deze smart tv.

 

Hier is de Samsung QE55Q64R QLED het voordeligst te krijgen!

Op het moment is er een mooie afprijzing voor deze QLED tv bij Bol.com. Je koopt ‘m hier met 38% korting op de adviesprijs. Je betaalt er niet €1199,- voor, maar slechts €739,-. Je zal ‘m momenteel nergens goedkoper vinden!

> Bekijk hier de Samsung QE55Q64R QLED bij Bol.com – 38% korting

 

 

Bekijk meer Samsung QLED tv’s bij:

> Bol.com

> Coolblue

> MediaMarkt

> Wehkamp

 

In dit artikel vond je de beste deal voor de Samsung QE55Q64R QLED tv. Deze smart tv, die tot het rijtje ‘De beste tv’s’ op Bol.com behoort, koop je nu ook bij Bol.com met 38% korting! Doe er je voordeel mee.

 

Laatste prijs- en voorraad check: 24 april 2020