Wil jij ook graag profiteren van HP studentenkorting? HP heeft een groot assortiment bestaande uit onder andere laptops, desktops, monitors, scanners en printers. Of je dus op zoek bent naar een nieuwe laptop of een nieuwe printer omdat je oude toe is aan vervanging… Dat maakt allemaal niet uit! Bij de HP Student Store kunnen jullie profiteren van EXTRA korting. Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Scrol dan maar snel naar beneden…

> Profiteer nu van de HP studentenkorting bij de HP Student Store

 

HP studentenkorting | HP Student Store

Goed nieuws! Ga je volgend schooljaar studeren, ben je momenteel al een student óf heb je een laptop nodig op het voortgezet onderwijs? Dan kan je bij de HP Student Store profiteren van extra HP studentenkorting! Als student zijnde ontvang je namelijk 25% korting in de HP Student Store. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aan te melden via onderstaande website. Vul je e-mailadres in van school of je onderwijsinstelling et voilà: klaar!

TIP: ga je aankomend schooljaar pas studeren en heb je nog geen e-mailadres van school? Geen probleem! Ook dan kan je je makkelijk aanmelden met je eigen e-mailadres en de gegevens van jouw onderwijstelling.

> Meld je direct aan voor de HP studentenkorting bij de HP Student Store

 

HP studentenkorting

 

HP Study Store | Voor wie?

HP helpt het onderwijs graag een handje mee met het vernieuwen van ’t moderne onderwijs en daarom kunnen jullie nu profiteren van extra korting op onder andere (studenten) laptops. Zowel scholieren, studenten én onderwijsinstellingen kunnen profiteren van deze HP studentenkorting.

Bekijk hier direct de HP studentenkorting bij de HP Study Store voor:
Scholieren | Studenten | Onderwijsinstellingen

 

HP studentenkorting | HP studenten laptops

Kan jij wel een nieuwe studenten laptop gebruiken? Mis deze kans dan niet en profiteer van de HP studentenkorting op héél veel verschillende HP laptops. Zowel voor grafische opleidingen, technische studies, gamers én voor studenten die veel onderweg zijn heeft HP de geschikte laptop. Wanneer je ook regelmatig gebruik moet maken om je schoolwerk uit te printen, kun je ook profiteren van 25% HP studentenkorting in de HP Study Store. Benieuwd naar het ruime aanbod? Bekijk hieronder dan alle laptops & printers.

> Bekijk hier direct alle laptops met HP studentenkorting

> Bekijk hier direct alle printers met HP studentenkorting

 

Tips voor het kopen van een laptop met HP studentenkorting

Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet jij niet welke studenten laptop je aan moet schaffen? Dan helpen wij jullie graag een handje met het uitzoeken van de juiste laptop! Wij lichten hieronder drie verschillende soorten laptops toe, die jullie schooltijd een stuk makkelijker gaan maken!

Liever een ander merk? Bekijk hier het totale overzicht van laptops met studentenkorting. 

Laptop voor onderweg

Op zoek naar een HP laptop die de hele dag meegaat omdat je veel moet reizen of onderweg bent? Kies dan voor de HP ENVY 13-ba0651nd. Dankzij de Intel Core i7 processor, 8 GB RAM en 512 GB SSD kan deze laptop makkelijk alle taken aan. De laptop heeft een slim design wat inhoudt dat het display een smalle rand heeft waardoor jij profiteert van meer schermruimte. Dankzij het metalen design kan de laptop wel tegen een stootje, wat handig is als je veel onderweg bent en je hem per ongeluk een keertje stoot. Daarnaast beschikt deze HP laptop over Windows 10 Home. Een echte aanrader wanneer je je nieuwe laptop voor verschillende taken wil gaan gebruiken!

> Bekijk hier direct deze & alle andere laptops met HP studentenkorting

 

Laptop voor gamers

Gamers opgelet! De OMEN Laptop 17-cb0800nd van HP is een zéér krachtige laptop en is voorzien van een NVIDIA GeForce-videokaart en een Intel Core i9 zodat jullie optimaal gebruik kunnen maken van alle games, inclusief de veeleisende AAA-titels! De laptop heeft een dun en makkelijk draagbaar ontwerp zodat je ‘m makkelijk mee kunt nemen. Het beeld is voorzien van smalle randen en de laptop heeft snelle refresh rates voor de ultieme gebruikservaring. De laptop met verlicht toetsenbord beschikt over 16 GB  werkgeheugen, heeft 512 GB SSD opslag + 2 TB HDD.

> Bekijk hier direct deze & alle andere laptops met HP studentenkorting

 

Laptop voor technische opleidingen

Volg jij een technische opleiding en moet je gebruik maken van grafische software? Kies dan voor de HP ZBook Firefly 14 G7. De laptop is voorzien van een helder display en is de lichtste en kleinste ZBook ooit! De laptop is voorzien van Windows 10 Pro, heeft een Intel Core i7 processor en beschikt over 16 GB werkgeheugen en 512 GB SSD. Daarnaast heeft de HP ZB ook een touchscreen scherm waardoor je gemakkelijk met verschillende grafische programma’s kunt werken.

> Bekijk hier direct deze & alle andere laptops met HP studentenkorting

 

Bekijk hier direct de HP studentenkorting bij de HP Study Store voor:
Scholieren | Studenten | Onderwijsinstellingen