Ben je student en op zoek naar de beste aanbieding voor een nieuwe smartphone? Misschien wel samen met een (sim only) abonnement? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Als student kun je bij een aantal providers profiteren van extra scherpe deals en exclusieve aanbiedingen. Alleen is het nogal een klus om dat zelf uit te zoeken voor jouw telefoon… Daarom hebben wij het voor je uitgezocht! Lees snel verder en kom erachter waar je als student de beste studentmobiel abonnementen deals scoort!

Direct naar:
> Goedkope providers
> Tips: goedkoop smartphone abonnement scoren
> Los toestel of abonnement?

Bekijk direct de beste student mobiel aanbiedingen bij:

Odido mobiel
Simyo
hollands nieuwe
youfone

Hoe scoor je als student de beste deal voor een nieuwe smartphone?

Je vraagt je vast af wanneer het perfecte moment is om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Want ja, er zijn een aantal momenten waarop smartphones goedkoper zijn. Natuurlijk hangt dit allereerst af van je persoonlijke situatie. Heb je nog een lopend abonnement of is deze inmiddels verlopen? Wil je een los toestel kopen of ga je voor een combinatie deal inclusief abonnement? Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk de beste deal vindt, hebben we een paar handige tips voor je:

Wacht op de beste aanbiedingen!
Onze beste tip: wacht tot er een actieperiode of sale van start gaat bij jouw favoriete provider. Veel providers hebben een aantal keer per jaar goede aanbiedingen. Zo scoor je bijvoorbeeld goede deals tijdens de Vodafone Runners, KPN Snelpakkers en Odido Haastmakers.

Studentenkorting
Bij provider Ben kun je als student profiteren van exclusieve korting! Je kunt hier gebruik maken van Ben studentenkorting waardoor je geen aansluitkosten (t.w.v. € 20,-) betaalt, je krijgt extra data én gratis 5G internet. Kies voor een Sim Only abonnement of combineer de nieuwste iPhone of Samsung smartphone met een abonnement.

Vergelijken loont
Als je eenmaal besloten hebt welke smartphone het gaat worden is het moment aangebroken om verschillende providers met elkaar te gaan vergelijken. Onze favoriete website hiervoor is mobiel.nl! Hier kun je heel eenvoudig en snel providers en hun aanbiedingen met elkaar vergelijken zodat je gegarandeerd de beste deal te pakken hebt. Zeker de moeite waard!

Sla je slag tijdens Black Friday
Tijdens de (inter)nationale koopjesdag Black Friday zijn er ontzettend veel smartphone en abonnement aanbiedingen te vinden. Loopt je abonnement in oktober af en ben je op zoek naar een nieuwe deal? Wacht dan nog heel even tot Black Friday is aangebroken en vind hier de beste deals tijdens Black Friday.

Wat is goedkoper: een los toestel met sim only of een abonnement?

Tot slot vragen veel studenten zich af wat nou goedkoper is: een los toestel met een sim only abonnement of een combinatiedeal (smartphone + abonnement)? Vaak is een smartphone in combinatie met een abonnement relatief goedkoper dan een los toestel en een sim only abonnement. De totaalprijs bij de eerste optie ligt vaak lager omdat je in feite een combinatie aankoop doet (de smartphone en een 1- of 2-jarig abonnement). Ook is het voor veel studenten een groot voordeel dat je de smartphone niet in één keer hoeft te betalen. Hier vind je een overzicht van alle mobiele telefoon aanbiedingen die we voor je gespot hebben.

Toch verschilt de situatie per persoon. Heb je bijvoorbeeld een iPhone 8 of 11 die het nog uitstekend doet en hoef je niet de nieuwste van de nieuwste smartphone? Dan is een Sim Only abonnement veel voordeliger. Op mobiel.nl kun je alle sim only providers en aanbiedingen met elkaar vergelijken. Wist je dat je naast een contractduur van 1 of 2 jaar ook een sim only abonnement kunt afsluiten voor 1 maand? Zo ben je super flexibel!

Uitgebreid vergelijken mobiele abonnementen voor studenten

Wil je verschillende mobiele abonnementen voor studenten met elkaar vergelijken? Vergelijk zelf de mobiele abonnementen in onze handige mobiele abonnementen vergelijker. Kies je gewenste databundel, belminuten en contractduur en ontdek het voordeligste abonnement voor jou!