Ga je binnenkort kamperen en wil je een tent kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor jou hebben we een Top 3 samengesteld met de beste tenten. Zo zijn er bijvoorbeeld bij Decathlon al ruim 80 verschillende tenten te koop. Maar welke tent is nou de beste keus? Neem een kijkje in onze Top 3 beste tenten en kies jouw favoriet!

> Tent kopen? Bekijk direct alle tenten bij Decathlon

 

Tent kopen | Top 3 beste tenten

Als je een tent gaat kopen is het handig om eerst te bepalen voor hoeveel personen je een tent zoekt. Bij Decathlon zijn er namelijk 1-, 2-, 3-, 4-, 5-, 6-, 8- en 10-persoons tenten te koop. Daarnaast kun je nog kiezen hoeveel ruimtes je in een tent wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld tenten te koop met een aparte leef- en slaapruimte. Tot slot is het slim te bepalen wat voor soort tent je wilt kopen. Bij Decathlon kun je o.a. kiezen voor:

  • Fresh & Black tenten (met een extra isolerende & verduisterende laag, zodat het koel en donker blijft)
  • Opblaasbare tenten
  • Pop-up tenten
  • Gezinstenten
  • Koepeltenten
  • Lichtgewicht tenten
  • Festival tenten

De keuze is reuze. Welke tent wil jij kopen?

 

1. Opblaasbare Tent kopen – Air Seconds 4.1 F&B – 4 personen – 1 kamer

Deze opblaasbare tent van het merk Quechua is volgens ons de beste keuze. Hij is geschikt voor maximaal 4 personen, maar ook lekker om met z’n tweetjes te gebruiken. Dan heb je net wat extra ruimte! Waarom moet je deze tent kopen? Ten eerste is hij gemakkelijk en snel op te zetten dankzij de all-in-one structuur. Daarnaast is de tent uitgerust met Fresh & Black technologie, wat betekent dat er een extra isolerende & verduisterende laag op de tent zit. De tent is hierdoor koel en donker.

> Bekijk de opblaasbare tent Air Seconds 4.1 F&B bij Decathlon – slechts €299,99

 

2. Pop Up Tent kopen – 2 Seconds Fresh & Black XL – 3 personen

Wil je jouw tent graag in een paar minuten opzetten? Dan is de Pop Up Tent 2 Seconds Fresh & Black XL de perfecte keuze! Deze tent is geschikt voor 3 personen en bestaat uit één ruimte. De tent heeft een ruime binnentent met een aangename hoogte. Ook deze tent is uitgerust met Fresh & Black technologie, waardoor het dus lekker donker en koel is. Daarnaast zul je geen stress hebben tijdens het afbreken, deze tent beschikt namelijk over een handig opvouwsysteem!

> Bekijk de pop up tent 2 Seconds F&B XL bij Decathlon – slechts €129,99

 

3. Opblaasbare Tent kopen – Air Seconds 4.2 F&B – 4 personen – 2 slaapcompartimenten

Wil je het liefst een tent kopen met 2 verschillende slaapruimtes? Dan is deze Opblaasbare Tent Air Seconds 4.2 F&B ideaal. In deze tent kunnen maar liefst 4 personen slapen, verdeeld over 2 ruime slaapcabines. Ook beschikt de tent over een grote leefruimte. Deze opblaasbare tent zet je binnen no time op en is extra koel en donker dankzij de Fresh & Black technologie. Bovendien is de tent waterdicht en hij heeft een trendy design.

> Bekijk de opblaasbare tent Air Seconds 4.2 F&B bij Decathlon – slechts €399,99

 

Liever een andere tent kopen?

> Bekijk meer tent aanbiedingen bij Decathlon