Ben je op zoek naar een Quechua pop-up tent? Goed nieuws! Speciaal voor jou hebben wij de beste Quechua pop-up tent aanbiedingen verzameld. Het idee van een pop up tent is dat je de tent in de lucht gooit en deze vanzelf uitklapt en staat. Een geweldige optie dus voor mensen die hier altijd moeite mee hebben of geen zin hebben om uren bezig te zijn…

> Bekijk direct alle Quechua pop-up tent aanbiedingen bij Decathlon

 

Quechua pop-up tent | De beste aanbiedingen

Wanneer je een Quechua pop-up tent gaat kopen, dien je er rekening mee te houden dat er verschillende soorten zijn. Zo heb je bijvoorbeeld pop up tenten voor 2 en 3 personen, XL pop-up tenten met een voortent en pop-up tenten met en zonder Fresh & Black stof. Fresh & Black stof is een extra isolerende en verduisterende laag aan de buitenkant van de tent. Hierdoor is het binnen in je tent koel en donker!

 

Quechua pop-up tent – 2 personen

Deze handige tweepersoons pop-up tent van Quechua zet je binnen no time op. Ideaal voor een weekendje weg! Bovendien heeft deze pop-up tent een ruimte binnentent, een aangename hoogte en Fresh & Black technologie waardoor het koel en donker is.

> Bekijk de Quechua pop up tent voor 2 personen bij Decathlon

 

Quechua pop-up tent – 2 personen – XL (met voortent)

Wil je een pop up tent kopen met iets meer ruimte? Kies dan voor de XL versie! Deze tent van Quechua heeft een extra voortent, waar je extra spullen kunt stallen. Ook deze tent beschikt over de Fresh & Black technologie, is waterdicht en binnen een paar minuten op te zetten.

> Bekijk de Quechua pop up tent XL voor 2 personen bij Decathlon

 

Quechua pop-up tent – 3 personen

Ga je met 3 personen weg of heb je samen veel bagage mee? Dan is deze Quechua pop-up tent voor 3 personen de ideale keus! Het blijft donker en koel dankzij de Fresh & Black technologie, je hebt ‘m binnen een paar minuten opgezet en de tent heeft een handig opvouwsysteem.

> Bekijk de Quechua pop up tent voor 3 personen bij Decathlon

 

Quechua pop-up tent – 3 personen XL (met voortent)

Ook de 3-persoons XL pop up tenten van Quechua zijn verkrijgbaar voor 3 personen. Hier kunnen dus 3 personen slapen én heb je extra ruimte in de voortent. Ideaal! Ook deze tent beschikt over Fresh & Black technologie, een ruime binnentent en een handig opvouwsysteem.

> Bekijk de Quechua pop up tent XL voor 3 personen bij Decathlon

 

Meer Quechua pop-up tenten bekijken?

> Bekijk alle Quechua pop up tenten bij Decathlon