Snap jij precies wat studenten nodig hebben in hun studententijd? Heb je de juiste marketing kennis in huis? Wij zijn op zoek naar een gedreven content marketeer om Studenten Wegwijzer verder te laten groeien.

Aankomende, actieve en afstuderende studenten ontdekken op Studenten Wegwijzer het laatste studentennieuws, handige tips voor het studentenleven en scherpe studentendeals. Jij gaat ervoor zorgen dat ze niks missen!

 

Wat ga je doen?

Voor Studenten Wegwijzer ga jij als Website & Content Manager nog meer content en waarde creëren voor de Nederlandse student.

Met het team werken we het ambitieuze groeiplan voor Studenten Wegwijzer verder uit. Binnen verschillende strategische thema’s vertaal jij dit door naar een contentplanning en een commercieel plan. Je gaat vervolgens zelf aan de slag met content creatie & optimalisatie. Content marketing & SEO zijn voor jou dus gesneden koek. Ook stuur je andere content marketeers, bloggers en stagiairs aan.

Commerciële kansen spotten is je tweede natuur. Je onderhoudt contacten met de samenwerkingspartners van de site, evalueert de resultaten en initieert acties om de resultaten te verbeteren. Je zet campagnes op voor diverse online marketing kanalen. Je analyseert de prestaties van content en campagnes. Tot slot houd je – als een spin in het web van de studentenwereld – een vinger aan de pols bij de studenten doelgroep en bij diverse stakeholders.

 

Over Studenten Wegwijzer

Studenten Wegwijzer bestaat al bijna 10 jaar en is één van de grootste onafhankelijke studenten platforms van Nederland. Studenten Wegwijzer is een concept van Version 2 Concepts & Consultancy (V2C2). Met een klein, creatief en gedreven team bouwen we dagelijks aan de groei van Studenten Wegwijzer en van onze andere concepten zoals o.a. VakantieDealz en Black Friday Dealz.

Wij zijn een uitgever maar ook meteen ons eigen ‘in house’ online marketing bureau. Door onze creatieve aanpak weten we de perfecte (content) match te maken tussen de vraag van studenten en het aanbod van onze partners. We boeken daarbij o.a. successen in de zoekresultaten, maar ook via e-mail marketing en social media. Zo is ons platform VakantieDealz onlangs uitgeroepen tot één van de meest succesvolle Nederlandse bedrijven op TikTok.

Bij Studenten Wegwijzer geloven we dat gezelligheid en productiviteit perfect samengaan. We bieden een informele werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontplooien. We hebben een veel gebruikte pingpongtafel en we drinken samen graag een borrel om onze successen te vieren! En last but not least: Studenten Wegwijzer zit op een super locatie in hartje centrum Den Haag. Op kruipafstand van winkels, het Binnenhof en het Plein. En de Koning is onze buurman, wat wil je nog meer?

 

Wie ben jij?

Je bent een commercieel ingestelde content marketeer en je hebt affiniteit met de studentenwereld en met content voor studenten. Je vindt het leuk om met veel (verschillende) partijen te schakelen. Je hebt altijd het overzicht, creëert snel je eigen visie op wat er moet gebeuren en je houdt je focus op je doelen. Verder herken je je hier in:

 • Gevoel voor humor (inderdaad: dit staat op plek 1);
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ca 2 tot 4 jaar werkervaring;
 • Ruime ervaring met copywriting, content marketing & SEO;
 • Praktijkervaring met andere online marketing kanalen, studenten content of affiliate marketing is een pre;
 • Analytisch, zelfstandig en resultaatgericht;
 • Initiatiefrijk, positief en pro-actief;
 • Nieuwsgierig en leergierig.

 

Wat hebben wij te bieden?

We hebben je al een klein inkijkje gegeven in onze organisatie en ons team. De afgelopen 2 jaar hebben we onszelf heruitgevonden en zijn we alleen maar sterker geworden. De toekomst ziet er zonnig uit en we hebben grote ambities. En dat biedt natuurlijk kansen voor jouw persoonlijke groei. Naast gezellige én professionele collega’s, en uiteraard een marktconform salaris, kun je onder meer dit verwachten binnen de functie van Website & Content Manager Studenten Wegwijzer:

 • Een contract voor 32 – 36 uur (fulltime);
 • Combinatie van kantoor- en thuiswerk;
 • Flexibiliteit en vrijheid;
 • 25 Vakantiedagen o.b.v. fulltime;
 • Een opleidingsbudget en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Sporten tijdens werktijd en een netto vergoeding voor je sportabonnement;
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding;
 • Een Macbook en faciliteiten voor je thuiswerkplek;
 • Borrels, lunches en uitjes;
 • Pensioen

 

Interesse of vragen?

We zijn zeer benieuwd naar jou en jouw persoonlijke motivatie onze vacature. Je kunt je CV en motivatie sturen naar vacature@studentenwegwijzer.nl.