Air Up is de laatste periode ontzettend populair geworden. Dit komt onder andere doordat het erg gezond, duurzaam en lekker is. Air Up werkt alleen met geur, maar er komt aan jouw water wel een lekker smaakje. Eigenlijk drink je dus alleen maar water, maar dan lekker! Er zitten geen suiker, geen calorieën en geen toevoegingen in. Genoeg redenen om dit aan te schaffen dus! Nog een reden om Air Up te scoren als je een goede Air Up aanbieding kunt vinden. In deze blog helpen we je daar een handje mee!

> Bekijk meteen alle Air Up aanbiedingen bij bol.com

 

Snel naar:

 

Air Up aanbieding | De voordelen

Voordat je op zoek gaat naar de beste Art Up aanbieding, is het goed om te weten wat de voordelen precies zijn van dit product. Zoals hierboven genoemd werkt Air Up door middel van een geur. Je koopt losse zakjes met smaakjes en die stop je in een waterfles, gemengd met water. Hier zitten geen extra ingrediënten in, maar door jouw geur sensoren geef jij je water zelf een smaakje. De voordelen van de Air Up klinken als volgt:

  • Je drinkt meer water. Ook als jij water normaal niet zo lekker vindt, kan jij door deze extra smaak sensatie toch meer water gaan drinken. Als je iets lekker vindt neem je er immers ook meer van toch? Water is nou eenmaal de gezondste vorm van drinken.
  • Het is goed voor de lijn. Vergeleken met ieder ander drankje met smaak is Air Up superlicht. Eigenlijk is het evenlicht als water zelf. De geurzakjes zorgen er niet voor dat je extra calorieën of suikers eet, wat wel in ieder ander drankje met een smaak zit.
  • Er wordt minder vloeistof getransporteerd. Als jij normaal altijd flessen Ice Tea koopt, zijn deze flessen met inhoud natuurlijk getransporteerd. Dit kost een hoop CO2. Met Air Up koop jij alleen maar nieuwe zakjes met smaken, die veel minder CO2 kosten dan een hele fles drinken.
  • De fles is herbruikbaar. Je hoeft maar één keer een fles aan te schaffen en hierna hoef je deze alleen maar bij te vullen met water en een zakje. Het hergebruiken van (plastic) flessen is goed voor het milieu en praktisch.

Air Up Starterskit

air-up-aanbieding-starterskit

De beste Air Up aanbieding van het moment is de starterskit van bol.com. Dit is, wat de naam ook aangeeft, de perfect eerste aankoop als je de Air Up wil uitproberen. Je krijgt een drinkfles met een inhoud van 650 milliliter. De fles heeft een verbeterd rietje, een verbeterd sluitingsmechanisme waardoor je fles niet gaat lekken en een doorontwikkeld mondstuk. Ook zitten er twee pods met de smaak Wild Berry & Lemin bij. En daar kun je wel even mee vooruit. En dat voor een mooi starters-prijsje!

> Scoor de Air Up aanbieding starterskit nu hier

 

Air Up aanbieding | Smaken

Wanneer je eenmaal de starterskit hebt aangeschaft heb je deze misschien wel binnen een mum van tijd op gemaakt. Dan is het tijd om nieuwe Pods aan te schaffen en andere geuren uit te testen. Om je een idee te geven van de geuren die bestaan van Air Up zijn hieronder de populairste onder elkaar gezet. Probeer ze zelf eens uit en bepaal welke de lekkerste is!

1. Air Up PODS – KOLA

air-up-aanbieding-kola

> Check hier de pods met Cola smaak

2. Air Up Pods watermeloen

air-up-aanbieding-watermeloen

> Koop deze frisse Watermeloen smaak hier

3. Air Up Pods – Bosvruchten

air-up-aanbieding-bosvruchten

> Schaf deze aan als je de starterskit erg lekker vond

4. Air Up Pods – Ice Tea Peach

air-up-aanbieding-ice-tea

> Bekijk de Ice Tea Peach smaak hier

5. Air Up Pods – Mango & Passievrucht

air-up-aanbieding-mango-passievrucht

> Scoor hier de overheerlijke Mango & Passievrucht smaak

6. Air Up Pods – Cassis

air-up-aanbieding-cassis

> Fan van Cassis? Koop hier de Cassis smaak

Air Up kent nog veel meer smaken, zoals Appel, Aardbei, Mango of Mojito. Check alle Air Up smaken hier!

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze Air Up aanbieding en smaken genieten van een gezond, duurzaam en lekker drankje! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte Air Up producten bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.