Een airfryer is echt een uitkomst voor als je snel en eenvoudig een lekker en gezond gerecht wil bereiden. Het is ook niet voor niets dat airfryers erg populair zijn en dat er veel van worden aangeboden. En als je het eten met een groot huishouden of gasten wil kunnen delen, moet de airfryer ook nog eens groot genoeg zijn. Om een airfryer xxl het voordeligst aan te schaffen, kun je het beste een airfryer xxl aanbieding scoren. Om je hier een handje mee te helpen, vind je in dit artikel de beste acties van dit moment, de top 4 beste airfryer xxl en meer informatie over hoe je de beste airfryer kiest. Lees snel verder!

Of bekijk alle airfryers bij:
> Coolblue
> bol.com
> MediaMarkt

 

Inhoud

> De beste acties van dit moment
> Top 4 beste Airfryer xxl
> Hoe kies je een Airfryer xxl aanbieding?

 

De beste acties van dit moment

De beste aanbiedingen voor de airfryers xxl verschillen natuurlijk op ieder moment. Hieronder vind je een lijstje met de beste acties van dit moment. Aanbiedingen kunnen uiteraard verlopen, maar het lijstje wordt regelmatig bijgehouden!
> Philips Airfryer XXL Smart Sensing Premium HD9867/90 + Kookrek + Panverdeler van €311,99 voor €301,-
> Philips Avance Airfryer XXL HD9650/90 Zwart + Snackkit van €248,99 voor €275,-
> Ninja Foodi AF300EU Dubbele Airfryer XXL van €194,99 voor €179,-
> Princess Digitale Airfryer XL 182244 met Grillrack van €78,- voor €64,99
> KitchenBrothers Dubbele Airfryer XXL van €139,99 voor €119,99

 

Top 4 beste airfryer xxl

Ben je op zoek naar de allerbeste airfryer xxl? Dan zit je hier op de goede plek! We hebben namelijk een top 4 opgesteld. Dit toplijstje is gebaseerd op grondig onderzoek naar de beste aanbieders van airfryers. Ook zijn de aspecten die onderaan dit artikel worden omschreven meegenomen. Neem het lijstje snel door!

1. Ninja Foodi AirFryer AF300EU

airfryer-xxl-aanbieding-ninja

Twee pannen
Ingebouwde timer
Bakcapaciteit van 7,6 liter
Geen geurfilter

Lees verder
Deze xxl airfryer van Ninja is naar onze mening de beste optie. Hij heeft in totaal een bakcapaciteit van 7,6 liter, verdeeld over twee pannen. Zo kun je tegelijk frietjes en een snack maken. Allebei de lades kun je anders instellen. Je kunt verschillende standen selecteren, zoals de braadfunctie, de opwarmfunctie, de droogfunctie en een functie waardoor je gerecht extra knapperig wordt. Na gebruik kun je alle onderdelen in de vaatwasser stoppen. Ten slotte is deze airfryer goedkoop in vergelijking met andere airfryers van dit formaat!

Bekijk de Ninja Foodi AirFryer AF300EU bij:
> Coolblue
> bol.com

2. Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 deal met accessoires

airfryser-xxl-aanbieding-philips

HomeID app
Automatische programma’s
Meegeleverde accessoires 
Geen geurfilter

Lees verder
Wanneer je voor de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 airfryer xxl aanbieding gaat, krijg je niet alleen een airfryer thuis opgestuurd. Je ontvangt ook handige accessoires, zoals een kookvorm en een bakrek. Je kunt de airfryer bedienen via zowel spraakbesturing als via de HomeID app. In de app kun je een recept aanklikken, waarna de airfryer alle instellingen automatisch instelt. Hierna houd je de temperatuur op afstand in de gaten. Handig!

Bekijk de Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 deal met accessoires bij:
> Coolblue

3. Tefal Easy Fry & Grill EY905B10

airfryser-xxl-aanbieding-tefal

Twee pannen
Automatische programma’s
Bakcapaciteit van 2,2 kilogram
Geen geurfilter

Lees verder
De Tefal Easy Fry & Grill is extra groot, hij heeft een bakcapaciteit van wel 2,2 kilogram! Verder heeft deze airfryer twee baklades, waardoor je twee verschillende gerechten tegelijk kan maken. Wil je dat ze tegelijk klaar zijn? Dan kun je gebruik maken van de sync functie. Ten slotte hoef je met de zes automatische programma’s nooit meer bang te zijn voor een mislukt gerecht.  

Bekijk de Tefal Easy Fry & Grill EY905B10 bij:
> Coolblue

4. Philips airfryer xxl Smart Sensing Premium HD9867/90 + accessoires

airfryser-xxl-aanbieding-philips2

Met kookrek
Smart Sensing technologie
Fat Removal technologie
Redelijk kort snoer

Lees verder
De Philips airfryer xxl heeft een wel heel speciale technologie: Smart Sensing technologie. Het apparaat meet en scant jouw ingrediënten en kan aan de hand van deze informatie de juiste temperatuur en baktijd berekenen. Daarnaast heeft de airfryer nog een tweede technologie in huis: de Fat Removal technologie. Hierdoor wordt het vet uit de lucht gefilterd, waardoor je eten nog minder vet is. Als laatste voordeel; de Philips airfryer xxl met accessoires is momenteel in de aanbieding bij Coolblue! Waar wacht je nog op?  

Bekijk de Philips airfryer xxl Smart Sensing Premium HD9867/90 + accessoires Bij:
> Coolblue
> MediaMarkt

 

Hoe kies je een airfryer xxl aanbieding?

Tegenwoordig liggen er veel verschillende airfryers in de winkel, wat de keuze alleen maar moeilijker maakt. Want hoe kies je dan de airfryer die perfect in jouw keuken past? Om een weloverwogen keuze te maken, zijn er een aantal vragen die je jezelf kan stellen. Aan de hand van deze vragen kun je uiteindelijk de beste airfryer xxl aanbieding scoren!

  • Hoeveel porties wil je bakken? Je kunt een airfryer in verschillende groottes krijgen. Als je op dit artikel bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek naar een grote airfryer. In een xxl airfryer kun je wel zes porties tegelijk maken. De ruime bakcapaciteit van 1,4 tot 3 kilogram kun je gebruiken om voor veel mensen tegelijk eten te bereiden. Is een kleinere airfryer voor jou ook voldoende? Dan kun je ook voor een airfryer met een capaciteit tussen de 0,6 en 1,3 kilogram gaan.
  • Welke extra functies heb je nodig? Je kunt kiezen voor een simpele airfryer, maar je kunt ook gaan voor een airfryer met extra functies. Zo kunnen er accessoires bijzitten, zoals bakvormen of een kookrekje. Ook kan een airfryer een dubbele lade hebben, waardoor je twee gerechten tegelijk kunt bereiden.
  • Heb je een voorkeur voor een specifieke baktechniek? Een airfryer kan een specifieke baktechniek aanhouden. De meeste airfryers gebruiken de Rapid Air techniek, waarbij hete lucht zich vanaf boven de pan in blaast. Hiervoor heb je weinig of geen olie nodig. Als je de airfryer iets wil uitbreiden, kun je eens kijken naar de Rapid CombiAir techniek. Met deze techniek kan de airfryer de hete lucht aanpassen aan het gerecht. Zo heb je een lagere luchtsnelheid nodig voor een risotto dan voor een stukje vlees. Een airfryer met de standaard baktechniek zuigt hete lucht aan en verwarmt deze. Met deze techniek krijg je een knapperige buitenkant aan jouw gerechten.
  • Wil je automatische programma’s? Weet je soms niet zo goed hoe je een gerecht moet bereiden? Dan zijn automatische programma’s misschien wel een uitkomst voor jou. Je stelt een gerecht in en de airfryer bepaalt zelf de temperatuur en de tijd. Handig!

Top 4 beste airfryer xxl

  1. Ninja Foodi AirFryer AF300EU
  2. Philips Airfryer XXL Connected HD9285/93 deal met accessoires
  3. Tefal Easy Fry & Grill EY905B10
  4. Philips airfryer xxl Smart Sensing Premium HD9867/90 + accessoires

 

Tip: bekijk hier de top 6 voordeligste airfryers

Hopelijk ben je met dit artikel goed genoeg geholpen om de beste airfryer xxl aanbieding te scoren!