Gorillas Arnhem bestellen? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Lees hier hoe het aanmelden en bestellen bij Gorillas werkt, waar in Arnhem Gorillas bezorgt én hoe je exclusieve kortingen kunt scoren.

Direct aanmelden & bestellen bij Gorillas Arnhem

 

Gorillas Arnhem | Hoe werkt het?

Gorillas is een nieuwe, razendsnelle boodschappen bezorgservice in Nederland en bezorgt in de grootste steden, waaronder Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Arnhem. Vanavond een etentje en mis je dat ene ingrediënt? Gorillas! Ben je super brak en heb je geen energie om naar de supermarkt te gaan? Gorillas! Spontaan besloten om een borrel te houden? Ook dan kun je terecht bij Gorillas!

Je hebt de keuze uit duizenden verschillende producten, die je normaal ook in de supermarkt vindt. Chips, beleg, diepvriesproducten, fruit, sapjes, brood, drank en ga zo maar door… Alles is tegen supermarktprijzen te bestellen in de Gorillas app. Voor het bezorgen betaal je slechts €1,80 aan bezorgkosten*. Maar hoe werkt het nou precies? Een bestelling plaatsen bij Gorillas Arnhem gaat als volgt:

  1. Download hier de Gorillas app
  2. Maak een account aan
  3. Bestellen maar!

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, staat er binnen 10 minuten een rider voor je deur met al je bestelde items. Hoe fijn is dat?

Direct aanmelden bij Gorillas Arnhem

 

Bezorggebied Gorillas Arnhem

Gorillas bezorgt in en rondom het centrum van Arnhem. Dit is het bezorggebied:

gorillas arnhem

Wil je alle bezorggebieden van Nederland op de kaart bekijken? Klik dan hier.

 

Korting op je eerste bestelling bij Gorillas Arnhem

Meld je je voor het eerst aan bij de Gorillas app? Dan kun je vaak profiteren van een fikse korting op je eerste bestelling. Hiervoor zijn talloze kortingscodes te vinden op internet. Ook op Instagram zie je vaak kortingscodes voorbij komen bij bekende influencers.

 

Waarom bestellen bij Gorillas Arnhem?

✓ Binnen enkele minuten in huis

✓ Je hoeft zelf de deur niet uit

✓ Gratis app mét welkomstkorting

✓ Bezorgd op milieuvriendelijke e-bikes

✓ Actief in 9 landen en 50+ steden

 

* In Amsterdam, Arnhem, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Den Haag en Rotterdam geldt een toeslag van € 2,10 voor bestellingen van minder dan €15,-.