Op zoek naar een tweedehands laptop? Ben jij op zoek naar een nieuwe laptop en wil jij een 2e hands laptop nieuw leven inblazen? Dan ben je hier aan ’t juiste adres! Wij helpen jullie graag met het zoeken naar een tweedehands laptop en waar je deze voordelig kunt aanschaffen. Eerst zetten we voor jullie de voordelen van een tweedehands laptop onder elkaar: want wat zijn die eigenlijk?

 

Voordelen tweedehands laptop

Een tweedehands laptop (of ook wel een refurbished laptop genoemd) is een laptop die al een eerdere eigenaar heeft gehad. Nu denken veel mensen dat er naast het prijsverschil, alleen maar nadelen aan zitten verbonden… Maar, die hebben ’t mis! Benieuwd naar wat de voordelen zijn van een tweedehands laptop? Lees dan maar snel verder.

 

1. Geldbesparing

Dit is natuurlijk het eerste en vaak grootste voordeel van een 2e hands laptop: je betaalt een stuk minder geld dan voor een gloednieuwe laptop direct of online in de winkel. De prijs van een tweedehands laptop kan tot wel 40% lager zijn dan de officiële verkoopprijs. Waar je wel altijd rekening mee moet houden is dat een goedkope 2e hands laptop een minder goede kwaliteit heeft dan een duurdere refurbished laptop.

 

2. Garantie

Ook bij tweedehands laptop krijg je vaak, net als bij een nieuwe laptop, garantie. Wanneer de 2e hands laptop toch tegen wat problemen aanloopt, kan je deze vaak (kosteloos) laten maken. Dit ligt er natuurlijk wel aan bij welke aanbieder je een tweedehands laptop koopt. Iemand van Marktplaats zal natuurlijk geen garantie geven zoals bedrijven als Coolblue of Bol.com dat wel doen!

 

3. Milieusparend

Natuurlijk is het kopen van een tweedehands laptop een stuk beter voor het milieu dan wanneer je een gloednieuwe koopt. Nieuwe laptops betekenen automatisch weer meer productieprocessen, meer plastic en meer vervuiling. Er zijn genoeg 2e hands laptops die nog in ”nieuwe” staat zijn, aangezien deze vaak opnieuw worden getest, gecontroleerd en worden gemaakt. Win-win situatie toch?

 

Tweedehands laptop | Waar te koop?

Wil je graag weten waar je voordelig een 2e hands laptop kunt kopen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben namelijk een paar koopjes voor jullie gespot die jullie zeker niet willen missen…

 

Acer Aspire 1 A111-31-C1AD

Wat dachten jullie van de Acer Aspire 1 A111-31-C1AD? Deze tweedehands laptop kopen jullie met maar liefst 15% korting bij Coolblue! Deze Acer Aspire heeft geen schade en wordt compleet geleverd met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen.

> Bekijk direct de Acer Aspire 1 A111-31-C1AD tweedehands laptop bij Coolblue

Acer Aspire 1 A111-31-C1AD 2e hands laptop

 

Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3 11IGL05 82BB0012MH

Yes! Deze Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3 11IGL05 82BB0012MH kopen jullie nu van €349,- voor slechts €280,-. Dat betekent een korting van maar liefst 20%. Deze laptop is in nieuwstaat, wat betekent dat deze tweedehands laptop geen schade heeft en eruit ziet als nieuw!

> Bekijk direct de Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3 11IGL05 82BB0012MH tweedehands laptop bij Coolblue

Lenovo Chromebook IdeaPad Flex 3 11IGL05 82BB0012MH 2e hands laptop

 

Op zoek naar meer tweedehands laptops? Bekijk onder andere de Top 10 Refurbished laptops van Bol.com! Hier vinden jullie een groot aanbod van hele goedkope tot wat duurdere 2e hands laptops in zeer uitstekende staat.

 

Bekijk meer tweedehands laptops bij:

> Bol.com

> Coolblue