Een fijne basis laptop nodig voor je studie? Dan is deze Asus X515FA-EJ105W aanbieding de laptop voor jou. Hij is geschikt voor het maken van verslagen, powerpoint en natuurlijk e-mailen. Daarnaast kan je ook prima je favoriete series bingen op deze laptop. Je koopt ‘m nu voor en hele fijne prijs, namelijk van €549,- voor maar liefst €399,-. Dat is een goede korting! We vertellen je graag waarom wij dit zo’n prettige basis laptop vinden. Lees je mee?

> Bekijk deze Asus X515FA-EJ105W aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties Asus X515FA-EJ105W

  • 15.6 inch beeldscherm
  • Intel Core i3 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 256 GB SSD opslag
  • Intel UHD Graphics

 

Een fijne laptop die precies kan wat je nodig hebt als je aan het studeren bent. Snel schakelen tussen Word, Powerpoint en internet, dat is wat deze Asus X515FA-EJ105W aanbieding kan. Daarnaast heb je jouw favoriete tunes aanstaan via Spotify en dit allemaal zonder moeite. Het beeldscherm is ontspiegeld waardoor je op zonnige dagen geen last hebt van vervelend tegenlicht en de laptop is voorzien van een numeriek toetsenbord. Handig dus als je veel met cijfertjes werkt voor school. De batterij houdt ’t ruim 7 uur vol, dus als je een lange dag naar school moet dan moet je niet vergeten de oplader mee te nemen.

 

Deze Asus X515FA-EJ105W aanbieding bestellen?

> Bekijk deze Asus X515FA-EJ105W aanbieding bij Coolblue – Nú met €150,- korting!

Asus X515FA-EJ105W aanbieding

 

Of bekijk meer ASUS laptop aanbiedingen bij:

> Coolblue

Bol.com

MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.