Op zoek naar een laptop met een lekker groot scherm, een snelle processor en uitgebreid toetsenbord? Je hebt ‘m gevonden: de HP 17-cp0961nd aanbieding is de laptop die jij zoekt! Je scoort ‘m nu van €659,- voor €619,-, dus daarmee bespaar je toch mooi €40,-. We vertellen je graag meer over het beeldscherm, toetsenbord, opslag en andere specificaties van deze laptop. Lees je mee?

> Bekijk de HP 17-cp0961nd aanbieding bij Coolblue

 

Specificaties HP 17-cp0961nd aanbieding

  • 17.3 inch beeldscherm
  • AMD Ryzen 5 processor
  • 8 GB werkgeheugen
  • 512 GB SSD opslag
  • AMD Radeon Graphics videokaart

Tip van ons: bekijk ook eens de HP Pavilion 15-eh1908nd

De HP 17-cp0961nd laptop is dankzij de goede processor en het 8 GB werkgeheugen perfect voor programma’s zoals Adobe Photoshop, Adobe InDesign of Adobe Illustrator. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon e-mails versturen, verslagen typen en Netflix kijken op het Full HD beeldscherm. Het toetsenbord is uitgebreider dan de gemiddelde laptop, je vindt er aan de rechterkant namelijk ook een numeriek toetsenbord. Handig als je een studie volgt waar je veel met cijfertjes werkt. De SSD opslag is met z’n 512 GB lekker uitgebreid, dus daar kan je de komende jaren wel mee vooruit. Omdat de laptop zo’n groot scherm heeft is ‘ie wel wat zwaarder dan gemiddeld, namelijk 2 kilo, maar dat valt nog goed te tillen!

 

De HP 17-cp0961nd aanbieding bestellen?

> Bekijk de HP 17-cp0961nd aanbieding bij Coolblue – Nu met €40,- korting

HP 17-cp0961nd aanbieding Coolblue

 

Of bekijk meer HP laptop aanbiedingen bij:

Coolblue

Bol.com

MediaMarkt

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.