Beer Pong: het meest legendarische drankspelletje ter wereld. Of je nou op een feestje bent, een borrel op kantoor hebt of een avondje met vrienden bent… Beer Pong is altijd leuk! Maar wat haal je in huis voor een avondje Beer Pong? Geen paniek! We hebben een handig overzicht voor je gemaakt van de leukste Beer Pong producten. Gegarandeerd een gezellige avond!

> Bekijk direct alle Beer Pong producten bij Bol.com

 

Beer Pong Tafel

Als je echt alles uit de kast wilt halen kun je net zo goed een hele Beer Pong tafel kopen… Er zijn verschillende opklapbare Beer Pong Tafels verkrijgbaar waar de indeling voor het spel al op staat. Bovendien hoef je zo niet bang te zijn dat je keukentafel of bureau naar de knoppen gaat! De Beer Pong tafels zijn vaak gemaakt van een waterbestendig oppervlak dat heel makkelijk schoon te maken is. Ideaal om vaker te gebruiken dus…

> Bekijk hier Beer Pong Tafel aanbiedingen bij Bol.com

 

Beer Pong Tafel kleed

Schaf je liever geen complete tafel aan? Of heb je er simpelweg geen ruimte voor? Dat snappen we helemaal. Maar gelukkig bestaat er altijd nog het Beer Pong tafel kleed! Ook hier staat de indeling voor het spel al op. Het Beer Pong tafel kleed is waterafstotend, eenvoudig schoon te maken, wasbaar en heel makkelijk op te bergen! Bovendien kun je het overal mee naartoe nemen, super handig toch?

> Bekijk hier Beer Pong Tafel kleed aanbiedingen bij Bol.com

 

Beer Pong Bekers

Als er één ding niet mag ontbreken, zijn het de Beer Pong bekers wel… Voor Beer Pong worden meestal de iconische red cups gebruikt, alhoewel de bekers tegenwoordig verkrijgbaar zijn in alle kleuren van de regenboog. Voor een potje Beer Pong heb je minimaal 10 bekers nodig, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Vaak worden de bekers verkocht in een Beer Pong set, zodat je ook gelijk een paar ping pong balletjes hebt.

> Bekijk hier Beer Pong bekers aanbiedingen bij Bol.com

 

Beer Pong Spelregels

Wat zijn de Beer Pong spelregels ook alweer? We leggen ze kort nog even uit:

  • Beer Pong wordt altijd gespeeld met 2 teams (aantal personen per team is 2 of meer).
  • Aan beide kanten van de tafel staan 10 Beer Pong bekers in piramide opstelling (4-3-2-1) met een laagje bier erin.
  • Het eerste team start met de eerste worp. Wordt er raak gegooid? Dan moet het andere team de beker leegdrinken waarin het balletje beland is. Mis gegooid? Dan gaat het andere team verder met gooien.
  • Het team dat als eerste alle bekers van de tegenstander heeft weggespeeld, wint Beer Pong!

 

Beer Pong variaties

Met zo’n bekend en populair spel als Beer Pong, hoef je er niet lang op te wachten of er zijn alweer nieuwe variaties op het spel bedacht. Onze favorieten zijn:

  • Glow in the dark Beer Pong Je kunt lichtgevende Beer Pong bekers kopen en de Beer Pong tafel afplakken met lichtgevend tape. Doe de lichten uit en voilà: glow in the dark Beer Pong!
  • Fear Pong Beer Pong met een twist! Onder iedere beker zit een dare… Durf jij het aan?

 

Beer Pong online kopen

Ook zo’n zin gekregen om Beer Pong te spelen?

> Bekijk direct alle Beer Pong producten bij Bol.com