Een blender is misschien niet het eerste dat je koopt als je uit huis gaat en het is ook iets waarvan je misschien denkt dat het het geld niet helemaal waard is. Maar hier zou je je nog wel eens in kunnen vergissen. Met een blender kan je namelijk mega veel! Je kunt niet alleen sapjes en smoothies maken, maar je kunt hem ook goed gebruiken voor het avondeten. Zo maak je gemakkelijk een heerlijke maaltijdsoep of een goede dipsaus met een blender. En gelukkig hoeft deze helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Duidelijk dus dat jij een betaalbare, maar de beste blender in huis moet hebben!

Shop meteen alle blenders bij
> Coolblue
> Blokker
> MediaMarkt

 

Top 6 beste blenders

  1. Ninja BN750EU
  2. KOENIC KBL 350 Smoothie Maker
  3. Blokker BL-13103 Blender 1,75Lv
  4. Bourgini 21.3001 Blender Classic Power
  5. Trebs Blender met tapkraan
  6. Tefal Perfectmix+ BL81G8 High Speed

 

Beste blender | Waar let je op?

Naast dat de beste blender voor jou waarschijnlijk betaalbaar moet zijn, kun je ook op andere aspecten letten. Allereerst kun je kijken naar hoeveel er in de mengbeker past. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheden sap, soep of saus die jij wil maken. Daarnaast is het aantal watt van een blender ook interessant, omdat je hierdoor soms wel of niet bepaalde harde groente en fruit kunt fijnhakken. Ten slotte kan een blender een aantal extra functies hebben. Zo kan hij een tapkraantje hebben, wat onwijs handig is als je grote hoeveelheden maakt en de mengbeker vrij zwaar wordt. Ook kan een blender een vulopening hebben zodat je de deksel er niet af hoeft te halen als je extra ingrediënten wil toevoegen. Ten slotte kan een ingebouwde ijscrusher zeer praktisch zijn als je extra koude drankjes wil maken. Wat een opties!

 

Beste blender | Top 6 betaalbare blenders

Wil je graag een nieuwe blender aanschaffen maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen! Wij helpen je er zo doorheen. Onderstaande zes blenders raden wij aan en zijn ook nog eens redelijk voordelig in prijs. Tijd om ze door te nemen dus!

1. Ninja BN750EU

beste blender ninja

Deze Ninja BN750EU is onze nummer 1 omdat je er eigenlijk alles mee kan wat je wil. Er zitten twee verschillende kannen bij. De eerste is groot (2,1 liter) en de tweede is een flesje die je gemakkelijk mee kan nemen naar school, werk of in de trein. Door de Auto-iQ techniek weet hij precies wat hij moet doen voor het perfecte resultaat. Ten slotte heeft het apparaat een vermogen van 1.200 watt, waarmee je ook grote stukken fruit, bevroren ijsklontjes of andere bevroren ingrediënten kan mixen.

> Check de Ninja blender bij Coolblue

2. KOENIC KBL 350 Smoothie Maker

beste blender koenic

In de naam lees je het al, maar deze is speciaal ingericht om smoothies in te maken. Alle vezels en andere gezonde stoffen in het fruit of de groente blijven gewoon bestaan en daardoor is het een hele gezonde en makkelijke snack. Je kunt het apparaat natuurlijk ook gebruiken voor iets anders, zoals een saus of guacamole.

> Bekijk de blender van Koenic bij de MediaMarkt

3. Blokker BL-13103 Blender 1,75L

beste blender blokker

Ook huismerk Blokker heeft kwalitatief goede blenders voor een aangename prijs. In deze kun je voor ongeveer zeven personen tegelijk een sapje of smoothie maken. Je kunt veel verschillende ingrediënten toevoegen, je kunt zelfs denken aan noten, spinaziebladeren of avocado. Ook bevroren fruit kun je mixen door de pulsestand aan te zetten. Daarnaast zit er ook nog een beveiliging op, de mixer kan niet aan als de deksel er niet goed op zit. Handig!

> Vind de beste blender van de Blokker hier

4. Bourgini 21.3001 Blender Classic Power

beste blender bourgini

Dit zeer krachtige apparaat staat ook op het lijstje van beste blenders omdat met vijf snelheden en een pulsefunctie zeer krachtig is. Je kunt bijna alle ingrediënten hierin doen zonder problemen. De kan en het blendermes kun je er beide uithalen, waardoor hij heel gemakkelijk schoon te maken is.

> Schaf de Bourgini mixer aan bij de Blokker

5. Trebs Blender met tapkraan

beste blender trebs

De nummer vijf in dit lijstje heeft een tapkraantje, wat het heel makkelijk maakt om het in een glas te schenken. Ook zit er aan de bovenkant een vulopening, waardoor je extra ingrediënten kunt toevoegen zonder de deksel eraf te halen. Dit is vooral heel praktisch als niet alle ingrediënten even lang gemixt moeten worden. Ten slotte kent deze blender drie standen: pulse, mix en het crushen van ijs.

> Shop de Trebs blender bij de Blokker

6. Tefal Perfectmix+ BL81G8 High Speed

beste blender tefal

Deze blender blinkt uit doordat hij een automatische reinigingsfunctie heeft. Hoe fancy is dat? Verder heeft hij een vermogen van 1.200 watt en beschikt hij over een ijs crash functie. De kan is ook hittebestendig waardoor je er naast sapjes en smoothies ook warme sauzen of soep in kunt maken. Alles wat je wil toch? Deze topper is iets duurder dan de andere blenders in het lijstje, maar dat is-ie zeker waard!

> De Tefal Perfectmix koop je bij Coolblue

 

Hopelijk zul jij met behulp van deze top 6 beste blenders altijd de lekkerste smoothies, sauzen of soep maken! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte blenders bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.