Vind jij het een gedoe om je baard en snor te scheren met een scheermesje? Dan is een scheerapparaat ideaal voor jou! Je scheert met een scheerapparaat namelijk veel sneller en comfortabeler dan een scheermesje. Ook voorkom je met een scheerapparaat huidirritaties en kun je ook op een droge huid scheren. Daarnaast hoef je je baard niet helemaal glad te scheren met een scheerapparaat. Kortom, hoog tijd om het beste scheerapparaat voor mannen te zoeken!

Bekijk alle scheerapparaten
Coolblue | Douglas | MediaMarkt

 

Direct de top 6 van beste scheerapparaten

  1. Braun Series 8
  2. Philips Series 7000
  3. Remington Ultimate Series R9
  4. PHILIPS Shaver Series 3000
  5. Remington F9200 Power
  6. WAHL Aqua Shave Zwart

 

Het beste scheerapparaat | Hoe kies je die?

Hoe weet je nu precies wat het beste scheerapparaat is voor jou? Er zijn een aantal aspecten waar je op kan letten en waarover je voor jezelf een keuze kunt maken. Wil je een bladsysteem waarmee je op en neer kunt scheren of een kopsysteem waarmee je roterend kunt scheren. De techniek van het scheren met een kopsysteem kan wat lastiger zijn, maar je kunt wel makkelijk je contouren bijwerken. Daarnaast moet je voor jezelf bepalen of je een lichte, gemiddelde of zware baardgroei hebt. Als je een zware baardgroei hebt, kun je namelijk beter een scheerapparaat aanschaffen met meer kracht. Ook is het handig om een trimfunctie te hebben als je je baard ook wel eens wil laten staan. Ten slotte kan een scheerapparaat speciaal gemaakt zijn voor een gevoelige huid of kan hij een reinigingsstation hebben. Hierdoor hoef je hem niet zelf schoon te maken.

 

Beste scheerapparaat mannen | Top 6

Om je te helpen kiezen wat het beste scheerapparaat is voor jou, kun je de onderstaande zeven scheerapparaten voor mannen eens doornemen!

1. Braun Series 8

beste scheerapparaat braun 8

Braun is een zeer goed merk als het gaat om scheerapparaten. Hij past de scheerintensiteit automatisch aan aan jouw baard, met een eventuele trimfunctie. Ook kun je het apparaat wel 60 minuten gebruiken zonder op te laden en hij is waterdicht waardoor je je onder de douche kunt scheren. Is hij toch leeg? Door de snellaadfunctie is hij binnen een paar minuten weer klaar voor een scheerbeurt. Een nadeel van dit scheerapparaat is dat er reinigingsstation bij zit, dus je moet hem zelf schoonmaken.

> Check het scheerapparaat van Braun bij Coolblue

2. Philips Series 7000

beste scheerapparaat Philips 7

Het scheerapparaat van Philips is speciaal voor mannen met een gevoelige huid. Door de bijbehorende app van Philips te koppelen aan het apparaat, kun je de voorgang van je huid bijhouden. Op deze manier kun je beter leren scheren en een betere techniek creëren.

> Bekijk bij Coolblue het Philips Series 7000 scheerapparaat

3. Remington Ultimate Series R9

beste scheerapparaat Remington Ultimate

De scheerkoppen van dit scheerapparaat draaien tegengestelde richtingen zodat je zo min mogelijk huidirritaties krijgt. Ook zijn de scheerkoppen flexibel, zodat je zo goed mogelijk je contouren kunt scheren. Daarnaast is hij waterdicht, beschikt hij over een snellaadfunctie en zit er een detailtrimmer bij. Ten slotte zit er een reisvergrendeling op, zodat hij niet per ongeluk aangaat in je tas.

> Lees meer over dit beste scheerapparaat bij de Douglas

4. PHILIPS Shaver Series 3000

beste scheerapparaat Philips 3

Deze serie van Philips is iets goedkoper dan die hierboven, maar zeker niet slecht. Het elektrische en snoerloze apparaat geeft namelijk wel een gelijkmatig en glad resultaat. Ook is hij waterdicht. Er zit echter geen reinigingsstation bij.

> Bekijk één van de beste scheerapparaten van Philips bij de MediaMarkt

5. Remington F9200 Power

beste scheerapparaat Remington power

Ook van Remington staan er twee scheerapparaten in deze top 6 van beste scheerapparaten voor mannen. Dit scheerapparaat onderscheid zich namelijk weer in de prijs en in het feit dat er turbo-modus opstaat voor zware baarden. Ook gaat deze batterij wel twee uur gebruiken mee. Daarnaast zit er een verstelbare intercepttrimmer op en kun je hem volledig afspoelen. Ten slotte is hij momenteel in de aanbieding bij de Douglas. Dus, waar wacht je op?

> Check de Remington Power aanbieding bij de Douglas

6. WAHL Aqua Shave Zwart

beste scheerapparaat wahl

Met de symmetrische en asymmetrische scheerfolies en de tweerichtingstrimmer van het scheerapparaat van WAHL zul je geen haartje vergeten. Ook zit er een geïntrigeerde pop-up trimmer in en kun je deze ook onder de douche gebruiken doordat hij waterdicht is.

> Schaf het scheerapparaat van WAHL aan bij de MediaMarkt

 

Hopelijk heb jij door deze top 6 beste scheerapparaten de gladste huid of de mooiste stoppeltjes! De beste scheerapparaten worden regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte scheerapparaten bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.