Het zal je vast niet ontgaan zijn: het gaat al een tijdje over Odido. Of je nu wil of niet, je ontkomt niet aan gesprekken over en de advertenties van de provider. Maar, wat is Odido eigenlijk? En wat zijn de beste Odido aanbiedingen? In dit artikel leggen we je alles uit over deze nieuwe telefoonprovider, en vertellen we je over de beste acties.

> Bekijk direct alle Odido aanbiedingen

Odido

Odido: het nieuwe T-Mobile

Eigenlijk is het heel simpel: Odido is de nieuwe naam van de bekende telefoonproviders T-Mobile. Als je dus al klant was bij T-Mobile, ben je dat nu automatisch van Odido. Maar niet alleen T-Mobile gaat zelfstandig verder in Odido, ook de bekende provider Tele2 smelt zich bij de nieuwe provider. Tele2 viel namelijk al onder het netwerk van T-Mobile, maar nu is het qua naam dus ook hetzelfde bedrijf.

 

Wat betekent de overgang naar Odido voor jou?

Maar wat merk je als klant dan eigenlijk van de overgang van T-Mobile of Tele2 naar Odido? Als je al een abonnement hebt bij één van de twee providers, zal je eigenlijk weinig merken. Je abonnement blijft gewoon geldig en je zult hetzelfde betalen en hetzelfde aantal belminuten, sms’jes en MB’s blijven houden. Het enige wat je wel merkt, is dat je voortaan communicatie krijg van het merk Odido in plaats van Tele2 of T-Mobile, en dat je netwerk ook Odido zal heten.

Voor nieuwe klanten, of klanten die hun abonnement willen verlengen, maakt de overgang misschien wel uit: een andere naam betekent namelijk ook andere abonnementen. Daarom kan het zijn dat als je eerst een bepaald abonnement had tegen een bepaald tarief, je nu meer of minder betaalt. Daarnaast kun je bij de Odido abonnementen kiezen uit verschillende internetsnelheden. Het maximum hierbij is onbeperkt 5G internet, het snelste internet dat we nu hebben in Nederland.

> Bekijk alle Odido aanbiedingen

 

De beste Odido aanbiedingen (januari 2024)

Een nieuwe naam, betekent natuurlijk ook nieuwe deals! Om de nieuwe provider te vieren, lopen er tijdelijk een heleboel acties bij Odido waarbij je abonnementen kunt afsluiten tegen een veel lager tarief dan normaal. Dit zijn de beste deals:

> Samsung Galaxy S23 met 15 GB internet en 120 belminuten
> Apple iPhone 14 met 15 GB internet en 120 belminuten 
> Samsung Galaxy Z Flip 5 met 15 GB internet en 120 belminuten
> Samsung Galaxy S23 Ultra met 15 GB internet en 120 belminuten
> Samsung Galaxy S23 Ultra met 15 GB internet en 120 belminuten
> Samsung Galaxy Z Fold 5 met 15 GB internet en 120 belminuten 
> Samsung Galaxy S23 Plus met 15 GB internet en 120 belminuten
> Apple iPhone 13 met 15 GB en 120 belminuten

 

Kortom: sla je slag!

Ben je al klant van T-Mobile of Tele2 en loopt je abonnement nog een tijd? Dan betekent de verandering naar Odido op dit moment dus (nog) niet zo veel. Maar ben je toevallig op zoek naar een nieuw abonnement of moet je je abonnement binnenkort verlengen? Dan is dit een ideale periode om een nieuw abonnement af te sluiten! De nieuwe naam brengt namelijk een boel goede deals met zich mee.

Geen nieuw abonnement, wel een nieuw toestel? Bekijk hier de beste Apple iPhone deals van het moment!