Wanneer je je tanden poetst met een elektrische tandenborstel, dan haal je beter de plak van je tanden en blijft je tandvlees gezonder. Daarnaast kom je makkelijker bij alle plekjes rondom je tanden en kost het je minder moeite. Genoeg redenen dus om je tanden te poetsen met een elektrische tandenborstel! Heb je hier weinig verstand van en heb je geen zin om alles zelf uit te zoeken? Lucky you, want wij hebben voor jou een top 8 van de beste elektrische tandenborstel gemaakt!

Bekijk meteen alle elektrische tandenborstels 
> MediaMarkt
> Coolblue
> bol.com

 

Top 7 elektrische tandenborstel Oral B

  1. Oral-B iO 5N Zwart
  2. Oral-B Pro 3 3500 Cross Action
  3. Oral B Pro 3 3900 Duo
  4. ORAL-B PRO 3000 SENSI

 

Top 7 elektrische tandenborstel Philips

  1. Philips DiamondClean 9000
  2. PHILIPS HX6850/47 Sonicare ProtectiveClean
  3. Philips ProtectiveClean 4300 Series HX6800/87
  4. Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11

 

Beste elektrische tandenborstel | Philips en Oral B

De twee bekendste merken die je tegen gaat komen als je op zoek bent naar de beste elektrische tandenborstel zijn Philips en Oral B. Voorafgaand aan de aanbevolen tandenborstels hieronder is het handig om de verschillen tussen deze twee merken te kennen. Allereerst zit er een verschil in de borstelkop. De tandenborstels van Oral B hebben namelijk een ronde kop, terwijl die van Philips een langwerpige kop hebben. Daarnaast maken ze een andere poetsbeweging. Oral B tandenborstels bewegen ronddraaiend en vaak ook trillend tegelijk. Philips apparaten bewegen trillend en heen en weer. Ten slotte kom je met een Oral B borstel makkelijker bij moeilijke plekjes in je mond en lijkt een Philips borstel meer op een gewone tandenborstel.

 

Beste elektrische tandenborstel | Top 4 Oral B

Als een Oral B tandenborstel jou het meest aanspreekt, kun je onderstaande tandenborstels eens bekijken.

1. Oral-B iO 5N Zwart

beste-elektrische-tandenborstel-oralb1

Deze Oral B is heel bijzonder omdat er een bijbehorende smartphone app bijzit. Je kunt de tandenborstel koppelen met deze app en hiermee kun je jouw poetsprestaties verbeteren. Je ziet hierin na elke poetsbeurt te verbeterpunten. Daarnaast kent deze borstel verschillende handige functies. Hierbij kun je denken aan een stand voor extra witte tanden, een stand voor gevoelige tanden en een poetsdruksensor waardoor je nooit te hard of te zacht drukt. Verder zitten er vier opzetstukken bij en een handig reis hoesje.

> Check de Oral-B iO 5N Zwart bij Coolblue

2. Oral-B Pro 3 3500 Cross Action

beste elektrische tandenborstel oral b2

Deze Oral B elektrische tandenborstel is kwalitatief goed voor iedereen. Door de drie standen pas je de intensiteit aan op jouw wensen. Je zal je tanden en tandvlees niet snel beschadigen door de poetssensor en doordat hij langzamer gaat draaien wanneer je te hard drukt. Verder is deze borstel één van de voordeligste qua prijs.

> Bekijk de Oral-B Pro 3 3500 Cross Action bij Coolblue

3. Oral B Pro 3 3900 Duo

beste-elektrische-tandenborstel oral b3

Zijn jij en je huisgenoot allebei opzoek naar de beste elektrische tandenborstel? Dan is deze aankoop perfect voor jullie. Als je deze aanschaft krijg je namelijk twee tandenborstels. Jullie kunnen dan samen een oplader delen. Beide tandenborstels kennen de voordelen van de Oral B apparaten, zoals het trillen, roteren en de druksensor.

> Koop de Oral B Pro 3 3900 Duo voor jou en je huisgenoot bij bol.com

4. ORAL-B PRO 3000 SENSI

beste-elektrische-tandenborstel oralb 4

De laatste van deze top 4 beste Oral B elektrische tandenborstels is ook niet te missen. Deze is namelijk perfect voor jou als je gevoelige tanden en tandvlees hebt. Deze versie heeft drie verschillende schoonmaaktechnieken: oscillerend, roterend en sonisch. Hij gaat dus heen en weer, hij draait en hij pulseert. Verder heeft hij ook drie verschillende standen: Dagelijks, Sensitive en Whitening. Alles wat je nodig hebt toch?

> Vind de Oral B PRO bij de MediaMarkt

 

Beste elektrische tandenborstel | Top 4 Philips

De beste elektrische tandenborstel voor jou toch liever een Philips? Geen zorgen. Bekijk de onderstaande tandenborstels eens.

1. Philips DiamondClean 9000

beste-elektrische-tandenborstel Philips 1

Met de eerste Philips tandenborstel haal je wel twee tandenborstels inclusief twee laadstations in huis. En hoe leuk zijn deze laadstations? Zeker geen straf om in jouw badkamer te zetten. Ook deze kun je koppelen met een handige app. In deze app vind je de poetsfrequentie, timer en de poetsdruksensor. Daarnaast geeft de app je tips na het tandenpoetsen om je poetsgedrag te verbeteren. Heb je gevoelig tandvlees? Geen probleem, met de vier standen vind je zeker een stand die past bij jou.

> Shop de Philips DiamondClean 9000 bij Coolblue

2. PHILIPS HX6850/47 Sonicare ProtectiveClean

beste-elektrische-tandenborstel Philips 2

De MediaMarkt raadt deze aan omdat je binnen een week al merkt dat je wittere tanden hebt. Ook zul je ervaren dat je minder tandplak hebt en gezonder tandvlees. De batterij van de tandenborstel gaat wel twee weken mee. Wow! En je krijgt er een hygiënisch opbergetui bij.

> Vind de PHILIPS HX6850/47 Sonicare ProtectiveClean bij de MediaMarkt

3. Philips ProtectiveClean 4300 Series HX6800/87

beste-elektrische-tandenborstel Philips 3

Op deze tandenborstel krijg je momenteel wel 17% korting bij bol.com. Verder maakt deze wel 62.000 poetsbewegingen per minuut, waardoor hij je tanden heel grondig schoonmaakt. Ook haalt hij tot wel zeven keer meer tandplak weg dan veel andere tandenborstels en heb je na één week al wittere tanden. Een kwalitatieve tandenborstel, en ook nog eens met korting. Die kan je niet laten schieten!

> Check de Philips ProtectiveClean 4300 Series HX6800/87 aanbieding bij bol.com

4. Philips Sonicare Prestige 9900 HX9992/11

beste-elektrische-tandenborstel Philips 4

Deze elektrische tandenborstel mag je 60 dagen op proef gebruiken. Maar wij denken dat je hem daarna niet meer kwijt wil. Deze Philips tandenborstel heeft namelijk SenseIQ technologie, waarmee de tandenborstel zelf de poetsintensiteit aanpast. In de app heb je een mondkaart waar je precies kunt zien welke plekjes je extra goed moet poetsen. En het luxe, oplaadbare reisetui maakt het nog aantrekkelijker.

> Deze fancy elektrische tandenborstel scoor je bij Coolblue

 

Hopelijk zul jij met behulp van deze 8 beste elektrische tandenborstels altijd goed en fijn je tanden poetsen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte tandenborstels bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.