Is het jou al eens overkomen dat je vroeg op je werk moest zijn, een tentamen had of vroeg in de ochtend op Schiphol moest staan, maar dat je jezelf natuurlijk precies op dát belangrijke moment versliep? Het aller vervelendste is dan misschien nog niet eens wanneer dit gebeurd als je door je wekker heen bent geslapen, maar vooral wanneer je wekker niet is afgegaan. Of ‘ie het nou op mysterieuze wijze niet deed of je hem zelf bent vergeten te zetten; ideaal is het niet. De oplossing? De Lexon Flip wekker! Met deze wekker van Lexon vergeet je nooit meer je alarm te zetten. Wij vertellen je er alles over.

> Bekijk de beste Lexon Flip wekkers direct bij bol.com

 

Wat is de Lexon Flip wekker?

De Lexon Flip wekker is dus – logischerwijs – een wekker, maar wat is er dan zo speciaal aan precies deze wekker? Het is eigenlijk heel simper; de Lexon Flip klok heeft twee kanten, die je – zoals de naam al aangeeft – om kunt draaien (flippen dus). Aan de ene kant van de wekker staat ‘ON’, en aan de andere kant staat ‘OFF’. Zet je de wekker zo neer dat de kant met ON naar boven staat? Dan is de wekker aan. En andersom; staat OFF naar boven, dan is de wekker uit. Door dit systeem kun je dus in één oogopslag zien of je alarm aan of uit staat, en vergeet je nooit meer om je wekker daadwerkelijk te zetten. Zo slaap je niet meer door je volgende vlucht of tentamen heen.

De Flip wekkers van Lexon zijn niet alleen hartstikke handig wat betreft het aan/uit systeem, maar zien er ook nog eens prachtig uit. De wekkers hebben een strak design en zijn te verkrijgen in talloze kleurtjes. Daarnaast werken de wekkers zoals je gewend bent natuurlijk ook gewoon als (digitale) klok.

 

De beste Lexon Flip wekkers

Er bestaan meerdere wekkers van Lexon met het Flip systeem. Dit zijn de verschillende modellen!

Lexon Flip+ wekker

Lexon Flip+ wekker

De Lexon Flip+ wekker is het standaard model van de Flip klokken van Lexon. Dit is het verbeterde model van de oude standaard versie, vandaar dat deze wekker Flip+ heet (met de plus achter de naam). Deze wekker is verkrijgbaar in allerlei printjes en kleuren en beschikt over het flip systeem. Daarnaast zit er ook een snooze-functie op de wekker met een aparte knop en beschikt de wekker over een oplichtend LCD scherm. De wekker werkt op 2 AAA batterijen, waardoor je hem niet in het stopcontact kunt doen en ‘m gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

> Bekijk de Lexon Flip+ wekker bij bol.com

Lexon Flip+ Travel wekker

Lexon Flip+ Travel wekker

Je raadt het al: de Lexon Flip+ Travel wekker is een reisversie van de standaard Lexon Flip+ klok. Deze variant is een stuk kleiner en compacter dan het normale model, waardoor je ‘m gemakkelijk mee op reis kunt nemen. Zo kom je ook onderweg niet meer te laat. De Flip+ Travel wekker is slechts 8,4 x 5,2 x 2,4 centimeter groot, terwijl de normale versie 10,5 x 6,5 x 2,9 centimeter groot is. Met de Travel wekker bespaar je een boel ruimte, maar behoud je alle functies van het voorgaande model.

> Bekijk de Lexon Flip+ Travel wekker bij bol.com

Lexon Flip Premium wekker

Lexon Flip Premium wekker

Opnieuw spreekt de naam van dit model goed voor zich: de Lexon Flip Premium klok is een luxere premium uitvoering van de normale Lexon Flip klok. Deze premium variant werkt op een oplaadbare accu die je kunt opladen via de meegeleverde USB-C kabel. Wanneer de wekker helemaal opgeladen is, gaat die tot wel 3 maanden mee. De premium variant heeft een aluminium behuizing en beschikt over een LCD scherm met drie verschillende lichtintensiteiten. Met een knop kun je zelf het scherm dimmen. Daarnaast gaat het scherm na een paar seconden vanzelf uit.

> Bekijk de Lexon Flip Premium wekker bij bol.com

 

Kortom, met de Lexon Flip wekker vergeet jij nooit meer je alarm in te stellen! Of je nu gaat voor de standaard versie, de reisoptie of de luxe variant met oplader, met deze wekkers slaap je nooit meer door je werk, tentamens of andere belangrijke plannen heen. Ben je liever op zoek naar een leuke analoge wekker met retro vibe? Bekijk onze top 6 analoge wekkers!