Een verstelbaar bureau is tegenwoordig heel populair, omdat steeds meer mensen graag willen zitten én staan achter een bureau. Daarnaast kun je een verstelbaar bureau verzetten naar de perfect hoogte voor jouw lengte. Zowel staand als zittend. Of je je bureau nou op kantoor gebruikt, thuis om te werken of aan school te zitten; een verstelbaar bureau komt altijd van pas. Vandaar deze top 7 verstelbare zit-sta bureaus.

Bekijk direct alle verstelbare bureaus
Coolblue | bol.com | Leenbakker

 

Top 7 verstelbare zit-sta bureaus

  1. MRC EASY Zit-Sta bureau
  2. Euroseats Handslinger verstelbaar
  3. BureauBureau Homeworx
  4. Euroseats Elektrisch Zit Sta Bureau
  5. Game bureau
  6. Fellowes Levado Verstelbaar Bureau
  7. Frame zit/sta bureau Homeworx

 

Verstelbaar bureau | Waarom?

Wanneer jij veel uren doorbrengt achter je bureau, is comfort een belangrijk aspect van een bureau. Lichamelijk is het heel fijn en goed voor je om af en toe te staan als je dagen achter een bureau doorbrengt. Doordat je je werkhouding varieert, heb je minder kans op klachten aan je rug, nek of schouders. Echter is het wel belangrijk om de houding ook echt te wisselen en ook niet de hele dag te gaan staan.

 

Verstelbaar bureau | Top 7 zit-sta bureaus

Om jou te helpen in welke verstelbaar bureau je het beste kunt kopen, is deze top 7 opgezet. Neem hem snel door!

1. MRC EASY Zit-Sta bureau

verstelbaar bureau easy

Dit bureau is het populairste verstelbare bureau van bol.com. Het stevige en elegante bureau kun je automatisch verstellen in hoogte. De hoogte is verstelbaar van 73.5 centimeter tot 123.5 centimeter

> Check het MRC EASY bureau bij bol.com

2. Euroseats Handslinger verstelbaar Bureau

verstelbaar bureau euroseats

Dit bureau verstel je handmatig van hoogte door de handslinger. Je kunt dit bureau aanschaffen in een breedte van 120 centimeter, 140 centimeter of 160 centimeter. Het bureau kan 70 kilogram aan spullen aan, dus je kunt gerust alles erop leggen!

> Shop het Euroseats verstelbare bureau bij Coolblue

3. Bureau Homeworx

verstelbaar bureau homeworx

Ook dit bureau kun je gemakkelijk met een draaiknop verstellen van hoogte. Deze hoogte van variëren van 75 tot 118 centimeter. Op het frame van het verstelbare bureau zit een garantie van 3 jaar, waardoor jij zorgeloos kunt genieten van je bureau. Het zwarte model zal supermooi staan in jouw kamer/werkruimte.

> Bekijk het Homeworx bureau bij Leenbakker

4. Euroseats Elektrisch Zit Sta Bureau

verstelbaar bureau euro

Dit verstelbare bureau brengt mega veel comfort voordelen met zich mee. Zo stel je de hoogte automatisch en snel in. Daarnaast kan dit bureau drie standen onthouden, waardoor je met één klik precies de juiste hoogte gevonden hebt. Ook koppel je eenvoudig randapparatuur aan door de usb poorten die in het elektrische bedieningspaneel zitten.

> Shop het elektrische Euroseats bureau bij Coolblue

5. Game bureau

verstelbaar bureau game

Het vijfde verstelbare bureau uit dit top lijstje is extreem geschikt om op te gamen. Naast dat je hem elektrisch in hoogte kan verstellen, kun je ook de bijgeleverde beker blikjes houder monteren aan het tafelblad. Ook een haak om je koptelefoon aan op te hangen kun je gemakkelijk aan het bureau maken. De twee kabeldoorvoeren zorgen ervoor dat je al je draden netjes en veilig weg kunt werken.

> Scoor het beste verstelbare bureau om te gamen bij bol.com

6. Fellowes Levado Verstelbaar Bureau

verstelbaar bureau fellowes

Ook dit bureau kun je automatisch verstellen en onthoud bepaalde standen zodat je hem nog makkelijker en sneller in de juiste hoogte zet. Daarnaast kent dit verstelbare bureau een groot voordeel doordat je hem heel gemakkelijk in elkaar zet. Je klapt de poten uit en daarna hoef je ze alleen maar vast te zetten door de hendels omlaag te drukken. Ten slotte krijg je wel zeven jaar garantie op dit bureau.

> Koop het Fellowes Levado verstelbare bureau bij Coolblue

7. Frame zit/sta bureau Homeworx

verstelbaar bureau frame

Vind je het leuk om zelf het frame en het blad uit te zoeken? Dat kan bij het merk Homeworx. Hier kun je namelijk los een frame kopen die je kunt verstellen in hoogte. Vervolgens kun je zelf een blad uitkiezen die je er mooi bij vind staan of die mooi bij je kamer staat. Matchen maar!

> Shop het losse frame bij Leenbakker

 

Hopelijk kan jij met behulp van deze top 7 zit-sta bureaus jouw ideale verstelbare bureau vinden! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte verstelbare bureaus bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.