Tijdens de wintermaanden kan je nog wel eens last krijgen van droge handen. Ook door veel je handen wassen, droogt de huid uit. Gelukkig hebben wij de beste handcrèmes uitgezocht die uitdroging voorkomt! Met deze verschillende goede handcrèmes krijg je fijne gehydrateerde handen. De beste handcrème voor jou zit er vast tussen! Hier komt onze top 5:

> Bekijk alle handcrème aanbiedingen bij Bol.com 

> Bekijk alle handcrème aanbiedingen bij de Bijenkorf

> Bekijk alle handcrème aanbiedingen bij Douglas

 

1. Rituals The Ritual of Ayurveda Handcrème

Deze handcrème is op basis van Zoete Amandel Olie & Indiase Roos en geeft de handen een goede verzorging. De Rituals handcrème beschikt over een heerlijke combinatie van verzorgende ingrediënten die samen zorgen voor een ultieme werking!

> Bekijk deze Rituals handcrème bij Bol.com – €9,90

 

2. O’Keeffe’s Working Handcrème

Deze parfumvrije handcrème van O’Keeffe’s is perfect voor uitgedroogde handen. Er zit een hoge dosering glycerine in deze handcrème. Glycerine zorgt ervoor dat het vochtgehalte in de handen wordt behouden en op die manier kan de huid sneller herstellen. Bij echt beschadigde handen is dit dus de beste optie!

Tip!: Koop een voordeelverpakking en bespaar!

> Bekijk deze O’Keeffe’s handcrème bij Bol.com – €13,59

 

 

3. Neutrogena Anti Ageing Handcrème

Neutrogena Anti Ageing Handcrème verzorgt je huid op een natuurlijke manier. Het beschermt de huid tegen veroudering en tegen de zon. Een fijne handcrème om je handen dagelijks mee in te smeren en te verzorgen.

> Bekijk deze Neutrogena Anti Ageing Handcrème – €15,54

 

4. Nivea Olive Oil Handcrème Dry Skin

Nivea is een welbekend verzorgingsmerk en staat bekend om de goedwerkende producten. Deze Nivea handcrème helpt bij droge handen en zorgt voor het herstellen van de huid. Bij aankoop van één handcrème krijg je er een gratis handcrème bij! Haal dus nu snel deze Nivea Olive Oil Handcrème Dry Skin in huis voordat de korting voorbij is!

> Bekijk deze Nivea Olive Oil Handcrème Dry Skin – €20,- 

 

5. Vaseline Handcrème Advanced Repair – Voordeelverpakking

Van goede handcrèmes heb je eigenlijk nooit genoeg! Haal nu de Vaseline Handcrème Advanced Repair in huis in een handige voordeelverpakking… Deze handcrème verzorgt en herstelt de droge huid. De Vaseline Handcrème Advanced Repair plakt niet en voelt niet vettig aan. Ideaal dus in gebruik!

> Bekijk deze Vaseline Handcrème Advanced Repair Voordeelverpakking – €22,04

 

Deze top 5 kan je helpen om de beste handcrème te kopen! Van welke goede handcrème ben jij fan?

 

Laatste voorraad- prijscheck: 1 april 2020