De winter komt er weer aan en dat betekent dat de temperaturen weer gaan dalen. Of je dit nou leuk vindt of niet, je zult er toch echt aan moeten geloven. Wil je zo zuinig mogelijk toch een aangename temperatuur in huis creëren? Koop dan een goede thermostaat! Stel een temperatuur in op je thermostaat en je radiatoren gaan aan de slag om je huis op te warmen. Geen zin in een thermostaat met veel snoeren? Check hier dan eens deze top 5 om de beste draadloze thermostaat aan te schaffen!

Bekijk hier alle draadloze thermostaten
> bol
> Coolblue

 

Top 5 draadloze thermostaten | Snel naar:

  1. Google Nest Learning Thermostat
  2. Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat
  3. Tado Slimme Thermostaat V3
  4. Netatmo Slimme Thermostaat
  5. Honeywell Round Connected Draadloze aan/uit Kamerthermostaat

 

Draadloze thermostaat

Om niet achteraf teleurgesteld te zijn, is het handig om goed te begrijpen wat een draadloze thermostaat is. Een thermostaat heeft namelijk normaal een snoer naar de cv-ketel én een snoer voor de voedingsbron van de thermostaat. Wanneer je zoekt naar een draadloze thermostaat, betekent dit dat je een thermostaat wil kopen die geen snoer nodig heeft naar de cv-ketel. De thermostaat verbindt dan met de cv-ketel via een RF-module of via de WiFi. Veel draadloze thermostaten hebben echter wel gewoon een voedingsbron nodig. Dit kan door middel van een snoer naar het stopcontact zijn of met batterijen. Als je een draadloze thermostaat koop kan het dus zijn dat hij wel gewoon met een draadje in het stopcontact moet. Wil je een volledig draadloze thermostaat? Kies er dan één met batterijen.

 

Draadloze thermostaat | Top 5

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, is onderstaande top 5 opgesteld.

1. Google Nest Learning Thermostat

draadloze-thermostaat-googlenest

Dit model van Google Nest is modern, duidelijk en supermooi. Door de OpenTherm‐technologie bespaar je nóg meer energie dan met andere thermostaten. De Nest Thermostat heeft sinds 2011 al meer dan vier miljard kWh energie bespaard in miljoenen huishoudens. Na een tijdje leert deze thermostaat jouw behoeftes kennen en maakt hij een automatisch programma voor je, waarbij hij rekening houdt met hoelang het duurt om je huis op te warmen en wanneer je niet thuis bent. En via de app kun jij de temperatuur ook aanpassen wanneer je niet thuis bent.

> Check hier de Google Nest Learning Thermostat

2. Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat

draadloze-thermostaat-honey

Deze thermostaat is slim, past zich precies aan op jouw wensen en eisen en helpt jou met besparen van energie. Hij houdt rekening met de locatie van de gebruiker (geofencing) en kan Apple HomeKit en Siri spraakbesturing ondersteunen. Stel een weekschema in, aangepast op jouw leefritme in huis. Hierna hoef jij je nooit meer zorgen te maken om de temperatuur in je huis. Chill toch?

> Schaf de Honeywell Lyric T6R Slimme Thermostaat hier aan bij bol.com

3. Tado Slimme Thermostaat V3

draadloze-thermostaat-tado

Wil jij graag energie besparen maar weet je niet hoe? De Tado Slimme Thermostaat V3 weet in ieder geval wel hoe je dit kan doen! De thermostaat staat constant in contact met jouw smartphone, waardoor hij het zelfs doorheeft als je bijna thuis bent. Dus ook als je een keer onverwachts eerder thuis komt van werk, houdt deze thermostaat daar rekening mee! Ook krijg je een seintje wanneer je een raam open hebt laten staan, anders zou het je heel veel energie kosten. Beheer je weekschema gemakkelijk via de app en je kunt ‘m samen gebruiken met Google Assistant, Alexa, Apple HomeKit en IFTTT.

> Scoor de Tado Slimme Thermostaat V3 bij Coolblue

4. Netatmo Slimme Thermostaat

draadloze-thermostaat-netat

Draag een steentje bij aan het milieu en bespaar zelf wel 25% verwarmingskosten. Door de Auto-Adapt functie voorspelt deze thermostaat precies wanneer hij aan het werk moet, afhankelijk van jouw gewoontes, de isolatie van het huis en de buitentemperatuur. Je kunt onbeperkt verschillende temperaturen en schema’s per dag maken, zodat jij altijd je gewenste resultaat hebt. Daarnaast krijg je een overzichtelijk beeld van je energieverbruik door de grafieken van de thermostaat.

> Bekijk meteen de Netatmo Slimme Thermostaat

5. Honeywell Round Connected Draadloze aan/uit Kamerthermostaat

draadloze-thermostaat-honeywell

De tweede draadloze thermostaat van Honeywell is ook zeer zeker een aanrader. De thermostaat werkt op batterijen, waardoor hij 100% draadloos is. De RF-module (waardoor de thermostaat verbonden is met je cv-ketel) sluit je wel met een snoer aan op je cv-ketel. Bedien deze thermostaat vanuit elke plek in de wereld via de app op jouw smartphone of tablet.

> Check hier de Honeywell Round Connected Draadloze aan/uit Kamerthermostaat

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze top 6 draadloze thermostaten de koude winter goed doorkomen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte thermostaten bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.