Houd jij wel van een kopje koffie, maar wil je liever een cappuccino, een latte macchiato of een flat white? Zonde om dit elke keer buiten de deur te halen, want je kunt dit ook makkelijk thuis maken met een melkopschuimer. Een melkopschuimer is typisch een huishoudelijk product die je wel had bij je ouders, maar waar je jezelf nog nooit in verdiept hebt. Geen paniek, wij helpen je graag een handje met deze top 8 van beste melkopschuimer. Hopelijk zit de beste melkopschuimer voor jou erbij!

Bekijk alle melkopschuimers 
Coolblue | Lidl | bol.com | Blokker

 

Direct de top 8 beste melkopschuimer

  1. Inventum MK350 Melkopschuimer
  2. Severin melkopschuimer
  3. SILVERCREST Melkopschuimer
  4. Vivid Green Melkopschuimer
  5. Philips SENSEO melkopschuimer
  6. KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer
  7. Blokker melkopschuimer
  8. Scanpart Melkopschuimer

 

De beste melkopschuimer | Waar let je op?

Een melkopschuimer is een apparaat waarmee jij de lekkerste melkschuim maakt voor een cappuccino of latte macchiato. Je doet er simpelweg verse melk in, drukt op de knop en de melkschuim wordt voor je gemaakt. Hierna hoef je het alleen maar in je kopje te schenken. Maar welke melkopschuimer kies je dan en welke past het best bij jou? Allereerst is het handig om naar de inhoud van de melkopschuimer te kijken, deze varieert meestal tussen de 100 en de 600 milliliter. Als je twee cappuccino’s wil maken, is 100 milliliter wel genoeg. Als je een heel glas melk of chocolademelk wil opwarmen kun je beter kiezen voor een melkopschuimer van minimaal 250 milliliter. Daarnaast kun je kijken naar de functies opwarmen en koelen, als je juist warme melkschuim wil of melkschuim voor een koud drankje zoals ijskoffie. Ten slotte kun je letten op de schoonmaak functies. Zit er een anti-kleeflaag op en kan hij in de vaatwasser? Wel zo handig.

 

De beste melkopschuimer | Top 8

Om de juiste melkopschuimer voor jou te vinden, is hieronder een top 8 van beste melkopschuimers onder elkaar gezet.

1. Inventum MK350 Melkopschuimer

beste melkopschuimer inventum

De melkschuimer van Inventum is een kwalitatieve melkopschuimer waarbij je maximaal twee cappuccino’s tegelijkertijd kunt maken. Binnen 90 seconden staat er warm schuim klaar om in je kopjes te schenken. Ook zit er een verwarmingsfunctie in als je simpelweg melk of chocolademelk wil opwarmen. Er past maximaal 115 milliliter in. Aan de binnenkant van de melkopschuimer zit een antiaanbaklaag, zodat je ‘m gemakkelijk schoon kunt maken.

> Check de melkopschuimer van Inventum bij Coolblue

2. Severin melkopschuimer

beste melkopschuimer Severin

Deze melkopschuimer is geschikt voor koud en warm schuimen van melk. Je kunt hiermee ongeveer 100 milliliter melk maken. Ook kun je melk erin verwarmen, dan kun je tot wel 200 milliliter melk verwarmen. Ten slotte heeft ook deze melkopschuimer een antiaanbaklaag. Momenteel is de Severin melkopschuimer in de aanbieding van de Lidl, dus scoor ‘m snel!

> Schaf de Severin melkopschuimer nu aan met 20% bij de Lidl

3. SILVERCREST Melkopschuimer

beste melkopschuimer silvercrest

Deze melkopschuimer bij de Lidl is een stuk groter dan de twee hiervoor, maar misschien voor jou wel de beste melkopschuimer. Deze heeft vier verschillende standen, warm en koud schuimen en melk en chocolademelk opwarmen. De melkopschuimer heeft een capaciteit van wel 820 milliliter. Daarnaast kunnen het melkreservoir, de deksel en de klopper volledig in de vaatwasser. Handig toch?

> Bekijk de melkopschuimer van SILVERCREST bij de Lidl

4. Vivid Green Melkopschuimer

beste melkopschuimer vivid

Ook deze melkopschuimer heeft dezelfde vier functies als die hierboven. Je kunt hem dus gebruiken voor een heerlijke cappuccino, latte macchiato, ijskoffie, een warm glas melk of warme chocolademelk (alleen de slagroom moet je nog zelf verzorgen). Hij is geschikt voor alle soorten melk en aan de binnenkant zit een antikleef laag.

> Bij bol.com vind je de Vivid Green Melkopschuimer

5. Philips SENSEO melkopschuimer

beste melkopschuimer Philips

Binnen 1,5 minuut heb jij jouw favoriete drankje op tafel staan met de melkopschuimer van Philips SENSEO. Deze opschuimer heeft een inhoud van 120 milliliter en door de snelheid en temperatuur te wijzigen kun je de ideale melk maken voor jouw drankje. Door de antikleef laag aan de binnenkant hoef je de schuimer alleen maar af te spoelen met warm water na gebruik.

> Check de melkopschuimer van Philips bij de Blokker

6. KitchenBrothers Elektrische Melkopschuimer

beste melkopschuimer kitchen

Met een inhoud van 240 milliliter is deze melkschuimer weer iets ruimer dan de meeste andere in dit lijstje. Je hebt vier opties als je je melk gaat opschuimen met de de melkopschuimer van KitchenBrothers: warm en dik schuim, warm en luchtig schuim, opwarmen of koud opschuimen. Wanneer de melkopschuimer te warm wordt voor de melk, gaat hij automatisch uit. En ook deze melkopschuimer heeft een antiaanbaklaag.

> Bekijk de elektrische melkopschuimer van KitchenBrothers bij bol.com

7. Blokker melkopschuimer

beste melkopschuimer Blokker

Ook de Blokker melkopschuimer heeft dezelfde vier mogelijkheden voor je melk. Er past 150 milliliter melk in als je je melk wil schuimen, en 300 milliliter als je melk of chocolademelk wil opwarmen. Ook krijg je bij de Blokker twee jaar garantie op je melkopschuimer. Altijd fijn.

> Scoor deze melkopschuimer bij Blokker

8. Scanpart Melkopschuimer

beste melkopschuimer scanpart

Wil je alleen koude melk schuimen? Dan zijn er een stuk goedkopere opties mogelijk. Zo is de melkopschuimer van Scanpart heel voordelig en ook nog eens erg handig in gebruik. Deze melkopschuimer is namelijk heel compact en werkt op batterijen, ideaal dus om mee te nemen op vakantie of naar een andere plek!

> Check de Scanpart melkopschuimer bij Coolblue

 

Hopelijk kan jij door deze top 6 beste melkopschuimers de lekkerste drankjes maken! De beste melkopschuimers worden regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte melkopschuimers bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.