De Soehnle weegschaal, wie kent ‘m niet? Soehnle is één van de marktleiders als het gaat om weeginstrumenten. Soehnle heeft simpele weegschalen voor personen, complexere weegschalen met meer informatie voor personen en allerlei weegapparatuur voor in de keuken. Kortom, je hebt in huis een weegschaal nodig van Soehnle. Omdat de keuze zo groot is, hebben wij een top 6 voor je op een rijtje gezet.

Bekijk meteen alle Soehnle weegschalen bij:
> bol.com
> Blokker
> Coolblue

 

Top 6 beste Soehnle weegschalen | Snel naar:

  1. Soehnle Shape Sense Connect 200
  2. Soehnle Style Sense Safe 300
  3. Soehnle analyse Connect-personenweegschale
  4. Soehnle personenweegschaal analoog
  5. Soehnle digitale Keukenweegschaal
  6. Soehnle Cooking Star lepelweegschaal

 

Waar kun je ‘m voor gebruiken?

Denk je bij een weegschaal als eerst aan een personenweegschaal of een keukenweegschaal? En wist je dat sommige weegschalen niet alleen je gewicht wegen, maar ook je BMI, vochtgehalte, vetpercentage, spiermassa en caloriebehoefte kan meten? De weegschalen van Soehnle bieden allerlei verschillende functies aan, wat je mee moet nemen in je keuze. Het is belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn voordat je iets aanschaft. Een ander voorbeeld is een normale keukenweegschaal of een lepelweegschaal. Met een lepelweegschaal kun je veel gemakkelijker kleine hoeveelheden (bijvoorbeeld suiker) afmeten voor in jouw gerecht. In onze top 6 vind je weegschalen van Soehnle met de verschillende mogelijkheden, zodat je wel overwogen een keuze kan maken.

 

Soehnle weegschaal top 6

In onderstaande top 6 vind je de beste producten van Soehnle, of het nou een personenweegschaal of een keukenweegschaal is. Neem ‘m snel door!

1. Soehnle Shape Sense Connect 200

soehnle-weegschaal-shape

Als jij op je gezondheid wil gaan letten, kan deze weegschaal jou hier enorm bij helpen. De eerste stap is om in de speciale app een persoonlijke account aan te maken, met je leeftijd en lengte. Hierna koppel je jouw weegschaal met deze app en alle metingen worden automatisch in de app gezet. De weegschaal meet je gewicht, vochtgehalte, vetpercentage, spiermassa en caloriebehoefte op dat moment. In de app vind je hierna inzicht in het verloop van je gezondheid. Handig toch?

> Bekijk de Soehnle Shape Sense Connect 200 bij Coolblue

2. Soehnle Style Sense Safe 300

soehnle-weegschaal-style

Deze weegschaal is een hele simpele maar goed werkende weegschaal. Wanneer je een betrouwbare weegschaal wil om je gewicht op te kunnen aflezen, is deze erg geschikt. Je gaat erop staan, leest je gewicht af in de lichtgevende getallen en je weet alles wat je nodig hebt. Het anti-slip oppervlak zorgt ervoor dat de weegschaal op zijn plek blijft staan, ook in een vochtige badkamer. Hij kan tegen een stootje doordat hij van roestvrijstaal is gemaakt en hij werkt op (meegeleverde) batterijen.

> Bekijk de Soehnle Style Sense Safe 300 bij Coolblue

3. Soehnle analyse Connect-personenweegschale

soehnle-weegschaal-analyse

De derde weegschaal in dit rijtje is er weer één die je via bluetooth kunt connecten met een app. Hij meet niet alleen je gewicht, maar ook bijvoorbeeld je percentage lichaamsvet, watermassa, spiermassa en je BMI. Door deze gegevens door te spelen naar je app, kun je hier interessante gegevens in vinden. Denk aan het verschil met je vorige meting of met je doelen. De app kun je uiteraard ook koppelen met apps zoals Google Fit en Apple Health en je krijgt de mogelijkheid om successen te delen met vrienden of om tips te ontvangen. Gezond leven is ten slotte samen veel leuker!

> Bekijk de Soehnle analyse Connect-personenweegschale bij bol.com

4. Soehnle personenweegschaal analoog

soehnle-weegschaal-analoog

Vind jij het fijner om je gewicht in analoog af te lezen in plaats van op een display? Dan is deze mogelijkheid wellicht de beste voor jou. Deze klassieke weegschaal past misschien wel perfect in jouw interieur en hij kan je gewicht zeer precies meten. Hij is behuisd in hoogwaardig staal waardoor hij niet snel kapot gaat. Toch problemen? Je krijgt er ook nog drie jaar garantie bij.

> Bekijk deze analoge personenweegschaal bij bol.com

5. Soehnle digitale Keukenweegschaal

soehnle-weegschaal-keuken

Sta jij graag in de keuken en hou jij ervan als jouw recept tot in de puntjes goed in elkaar zit? Met deze keukenweegschaal zorg je ervoor dat er precies genoeg van elk ingrediënt in jouw gerecht zit. De weegschaal meet met een nauwkeurigheid van één gram en je leest het gewicht gemakkelijk af van de digitale display. Hij kan wegen tot vijf kilogram. De glasplaat kan je van de weegschaal afhalen zodat je deze gemakkelijk kunt reinigen. Hoe handig!

> Bekijk de Soehnle keukenweegschaal bij Blokker

6. Soehnle Cooking Star lepelweegschaal

soehnle-weegschaal-lepel

Kleine hoeveelheden afmeten? Gebruik de Soehnle Cooking Star lepelweegschaal! Dit is perfect als je kruiden, vloeistoffen of thee wil afmeten. Hij meet zeer precies en daardoor zit je er nooit naast. De compacte en digitale weegschaal meet tot wel 0,1 gram nauwkeurig. Het lepeldeel van de weegschaal is vaatwasserbestendig en hij kan maximaal 500 gram wegen.

> Bekijk de lepelweegschaal van Soehnle bij Blokker

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste Soehnle weegschalen jouw of het gewicht van iets anders goed meten! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte weegschalen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

> Ook op zoek naar leuke recepten? Check hier de 5 leukste kookboeken!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.v