Wil je minder frisdrank gaan drinken, omdat het ongezond en duur is? Of drink je juist vaak alleen maar water in je studentenkamer, en wil je weer eens iets nieuws? Dan is een SodaStream de ideale uitkomst. Met een SodaStream verander je binnen een paar seconden kraanwater in bruiswater. Zo hoef je geen flessen meer te kopen in de supermarkt, wat niet alleen handig is, maar ook nog eens goed voor het milieu. Dit is de beste SodaStream aanbieding!

 

Bekijk de beste Sodastream aanbiedingen direct bij:
> MediaMarkt
> Coolblue
> Blokker
> bol.com

 

Top 7 beste SodaStream aanbieding

  1. SodaStream Terra
  2. SodaStream E-Terra
  3. SodaStream Terra Megapack
  4. SodaStream Art
  5. SodaStream Art Megapack
  6. SodaStream Duo
  7. SodaStream Duo Megapack

 

Zo vind je de beste SodaStream aanbieding

Een SodaStream maakt niet alleen lekker en verfrissend bruiswater, maar is veel meer dan dat! Ten eerste is het dus goed voor het milieu, omdat je niet steeds opnieuw plastic flessen hoeft te kopen. Daarnaast kun je ook allerlei siropen kopen met een smaakje, waardoor je bruiswater met verschillende smaken kunt drinken. Denk een beetje aan limonade, maar dan met prik. Op deze manier kun je steeds weer een andere smaak proberen, waardoor je SodaStream nooit gaat vervelen.

Maar hoe vind je dan de beste SodaStream aanbieding, en de SodaStream die bij jou past? Dit ligt helemaal aan hoeveel verschillende flessen en opties je bij je SodaStream wil, en hoe groot je budget is. Zo kun je al een starterspakket met een SodaStream en één of twee flessen kopen voor slechts een paar tientjes. Of je kunt een uitgebreid pakket kopen met een SodaStream en meerdere luxe flessen, en daar meer dan honderd euro aan uitgeven.

 

Top 7 beste SodaStream aanbiedingen

Wij struinden het internet voor je af, op zoek naar de beste SodaStream aanbiedingen in verschillende prijsklassen. Dit zijn de beste SodaStream deals van het moment!

1. SodaStream Terra

sodastream aanbieding terra

Met dit basispakket van de SodaStream Terra heb je direct alles wat je nodig hebt bij je SodaStream in huis. De Terra uitvoering van de SodaStream heeft een mooi, slank design en is gericht op gebruiksgemak. Je kunt kiezen uit een witte of zwarte uitvoering van de Terra. Daarnaast bevat de SodaStream Terra vernieuwde technologie waar SodaStream patent op heeft, namelijk het Quick Connect systeem. Door Quick Connect wordt het bevestigen van de meegeleverde koolzuurcilinder, waar je tot 60 liter aan bruiswater mee maakt, nog eenvoudiger.

> Bekijk de SodaStream Terra bij Blokker

2. SodaStream E-Terra

sodastream e-terra

Wil jij liever een nog betere en slimmere variant van de Terra? Ga dan voor de SodaStream E-Terra. Dit is de slimme versie van de vorige SodaStream, en biedt drie automatische bruisprogramma’s, waardoor je met één druk op de knop en binnen een paar seconden het bruiswater krijgt naar jouw smaak. Ook deze variant van de Terra biedt de Quick Connect technologie, en wordt geleverd met één herbruikbare waterfles en een koolzuurcilinder. Zo kun je meteen met jouw SodaStream van start!

> Bekijk de SodaStream E-Terra bij Coolblue

3. SodaStream Terra Megapack

sodastream terra megapack

Denk je dat je aan het basispakket van de SodaStream Terra niet genoeg hebt? Dan kun je kiezen voor het SodaStream Terra Megapack. Met dit SodaStream aanbieding pakket krijg je ook de SodaStream Terra en koolzuurcilinder, maar in plaats van één krijg je twee meegeleverde herbruikbare waterflessen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je bruiswater tekort komt!

> Bekijk de SodaStream Terra Megapack bij bol.com

4. SodaStream Art

sodastream art

De SodaStream Art heeft een stijlvol en luxe design, op basis van roestvrijstaal. Hierdoor oogst de SodaStream luxer in de keuken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij op lange termijn gaat roesten. Met de SodaStream Art bepaal je gemakkelijk zelf hoeveel bubbels je in je water wil. Door de hendel omlaag te halen creëer je bubbels, en je kunt dit zo vaak als je wil herhalen. Ook de SodaStream Art wordt geleverd met één herbruikbare waterfles en een koolzuurcilinder.

> Bekijk de SodaStream Art bij MediaMarkt

5. SodaStream Art Megapack

sodastream aanbieding art megapack

Het SodaStream Art Megapack biedt dezelfde luxe en hetzelfde gemak als het voorgaande pakket. Met een eenvoudig te besturen SodaStream met luxe uitstraling kom je niets tekort. Maar het Megapack van de SodaStream Art wordt meegeleverd met niet één, maar twee herbruikbare, plastic waterflessen en twee koolzuurcilinders. Zo kun je even vooruit!

> Bekijk de SodaStream Art Megapack bij Coolblue

6. SodaStream Duo

sodastream duo

De SodaStream Duo is erop gemaakt om de beste flexibiliteit te bieden. Deze uitvoering van de SodaStream wordt standaard geleverd met twee waterflessen, een plastic en een glazen. Daardoor kun je niet alleen genoeg bruiswater opslaan in de koelkast, maar kun je ook nog eens kiezen tussen de twee flessen. Kies bijvoorbeeld voor de glazen karaf om het bruiswater op tafel te serveren, of neem juist de plastic fles mee voor onderweg.

> Bekijk de SodaStream Duo bij Blokker

7. SodaStream Duo Megapack

sodastream duo megapack

Het SodaStream Duo Megapack is misschien wel het meest uitgebreide SodaStream pakket dat je kunt vinden, en daarmee misschien wel de beste SodaStream aanbieding. Met dit pakket krijg je niet alleen het Duo apparaat, maar ook vier(!) waterflessen. Hiervan zijn er twee van glas en twee van plastic. Daarnaast krijg je er een koolzuurcilinder bij. Met het Duo Megapack weet je zeker dat je nooit meer iets tekort komt en je het bruiswater overal mee naartoe kan nemen.

> Bekijk de SodaStream Duo Megapack bij bol.com

 

De beste SodaStream aanbieding

Het SodaStream Duo Megapack mag dan de meest uitgebreide SodaStream aanbieding zijn, maar dat betekent niet dat die ook sowieso het beste bij jou past. Want misschien heb jij helemaal geen vier waterflessen nodig, of heb je daar geen ruimte voor in jouw mini koelkast. Dan kun je ook net zo goed voor een minder uitgebreide, maar goedkopere optie gaan. En het design telt natuurlijk ook nog mee, dus ook wat dat betreft zul je waarschijnlijk een voorkeur hebben voor één van de drie apparaten. Uiteindelijk bepaal je natuurlijk alleen zelf welke SodaStream het beste bij jou past.