Op zoek naar de beste koffers aanbiedingen op Bol.com? In onze Top 5 vind je de beste Bol.com koffers aanbiedingen van dit moment! Wat dacht je van een hippe SUITSUIT koffer met maar liefst 54% korting? Ook andere bekende merken zoals American Tourister en Eastpak vind je terug in onze aanbiedingen Top 5. De kortingen lopen op tot wel 62%! Voor welke koffer ga jij?

> Bekijk alle koffer aanbiedingen bij Bol.com

 

Bol.com koffers aanbiedingen – Onze Top 5

Op Bol.com zijn ruim 15.000 koffers te vinden, dus we snappen dat het lastig kan zijn om een goede koffer aanbieding te spotten… Daarom hebben we speciaal voor jou een Top 5 van beste Bol.com koffers aanbiedingen gemaakt, met kortingen tot wel 62%!

 

1) Bol.com koffers aanbiedingen – Eastpak Traf’ik Light L Reiskoffer 84,5 cm Ocean Blue – 62% korting

Deze lichtgewicht Eastpak koffer heeft een zachte buitenkant en wordt exclusief verkocht bij Bol.com. Dus sla je slag en koop ‘m nu met 62% korting!

 

2) Bol.com koffer aanbiedingen – Delsey Belmont Plus Reiskoffer 71 cm Orange Tangerine – 56% korting

Wil je dat jouw nieuwe koffer opvalt op de bagageband? Ga dan voor deze Delsey Belmont koffer met fel oranje kleur. Nu verkrijgbaar met maar liefst 56% korting!

 

3) Bol.com koffers aanbiedingen – SUITSUIT Caretta Reiskoffer 65 cm Active Green – 54% korting

Een SUITSUIT koffer met zó veel korting zien we niet vaak… En deze hippe koffer is ook nog eens super opvallend en heeft geweldige recensies. Scoor ‘m nu voor slechts €36,99! 

 

4) Bol.com koffers aanbiedingen – CarryOn Porter 2.0 TSA Reiskoffer 66cm Roze – 43% korting

Een typisch gevalletje: mooi roze is niet lelijk! Deze CarryOn koffer heeft een opvallend roze design en een handig TSA-slot. Nu bij Bol.com verkrijgbaar met 43% korting!

 

5) Bol.com koffers aanbiedingen – American Tourister Bon Air Spinner Spinner Reiskoffer 91 liter Black – 30% korting

Deze schitterende, klassieke koffer is handig in gebruik, heeft 4 flexibele zwenkwielen en een TSA-slot. Een goede aankoop! Scoor ‘m nu met maar liefst 30% korting. TIP: deze koffer is bij Bol.com voor dezelfde prijs ook verkrijgbaar in de kleur navyblauw.

 

Meer Bol.com koffers aanbiedingen?

> Bekijk hier alle Bol.com koffers aanbiedingen