Was jij alles zelf of breng jij je was nog naar je ouders? Je zult merken dat het uiteindelijk gemakkelijker is om dit zelf te doen. Het scheelt reistijd, je bent flexibeler en ook je ouders zullen er blij mee zijn. Of je nu een wasmachine deelt met je studentenhuis, met een aantal huisgenoten of alleen, het is altijd fijn als hij het goed doet. Ook omdat een wasmachine een grote investering is, is het nog belangrijker dat deze gewoon in één keer goed is. Omdat Bosch één van de beste merken is voor een wasmachine, hebben wij voor jou de beste Bosch wasmachines op een rijtje gezet.

Of bekijk meteen alle Bosch wasmachines bij:
> Coolblue

Expert

 

Snel naar:

  1. i-Dos
  2. 4D wasch
  3. Home Connect
  4. EcoSilence Drive
  5. ActiveWater Plus

 

Over de verschillende technieken van Bosch wasmachines

Bosch is gespecialiseerd in wasmachines, maar verkoopt daarnaast ook producten zoals drogers, stofzuigers, keukenmachines en andere huishoudelijke producten. Bosch geeft aan dat zij het belangrijk vinden om een betrouwbare wasmachine te leveren. En dat maken ze waar. Daarom gaat een Bosch wasmachine superlang mee en kun je zorgeloos al je kleren wassen. Bosch biedt verschillende soorten wasmachines aan en zij kunnen allemaal een reden hebben om voor jou de allerbeste keuze te zijn. Bosch heeft zes verschillende technieken waarmee een wasmachine zich kan onderscheiden. Hieronder worden alle zes uitgelicht, inclusief een aanbevolen product. Sommige wasmachines hebben meerdere technieken, dit wordt er ook bij vermeld.

1. i-Dos

Een Bosch wasmachine met i-Dos houdt jouw kleren extra mooi, omdat het wasmiddel automatisch gedoseerd wordt. Op deze manier gebruik je dus altijd precies genoeg wasmiddel. Hiervoor gebruik je gewoon je eigen wasmiddel of wasverwachter. Deze doe je in de lade en dan heb je genoeg voor ongeveer 20 wasbeurten. De Bosch wasmachine WAV28K70NL is een goed voorbeeld van een wasmachine met deze gemakken. Je kan 9 kilo aan was kwijt in deze machine en hij beschikt ook over EcoSilende Drive en is hij wel 65% sneller klaar dan normale wasmachines.

bosch-wasmachine-1

> Check de Bosch wasmachine WAV28K70NL bij Expert

2. 4D wasch

Wanneer je jouw kleding wast in een wasmachine met 4D wasch, zullen al jouw vlekken eruit gaan. Door deze technologie wordt je wasmiddel namelijk gelijkmatig verspreidt door je was. Het wasmiddel wordt namelijk eerst gemengd met water waarna dit over jouw kleding gesproeid wordt. Je beddengoed wordt hierdoor extra schoon en alle vlekken gaan er goed uit. De Bosch wasmachine WGG244A5NL beschikt over 4D wasch en daarnaast ook over i-Dos en SpeedPerfect. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare kwalitatieve wasmachine.

bosch-wasmachine-2

> Bekijk meteen de WGG244A5NL bij Coolblue

3. Home Connect met de Bosch wasmachine

Ben jij weg van huis? Dan is Home Connect echt iets voor jou. Hiermee kun je namelijk je wasmachine besturen op afstand via je smartphone. In de app kan je aangeven wat voor wasgoed erin zit en dan wordt er automatisch een geschikt programma voor gekozen. De WGB25607NL van Bosch is een zeer goede wasmachine die over Home Connect beschikt. Daarnaast werkt de technologie Iron Assist ook op deze machine.

bosch-wasmachine-3

> Schaf hier de WGB25607NL aan bij de bol.com

4. EcoSilence Drive

Het centrifugeren van je was maakt vaak veel geluid, wat vervelend kan zijn als je wil studeren of slapen. Door de EcoSilence Drive technologie maakt deze topper een stuk minder geluid dan dat je gewend bent. Als je echt graag wil genieten van een stille wasmachine, dan kun je er één kiezen met een geluidsniveau van rond de 70 decibel of minder. De Bosch WAN28277NL maakt heel weinig geluid en daardoor kun je ondertussen gewoon thuis werken, studeren of andere dingen doen. Daarnaast wast hij supersnel en betrouwbaar al je kleren.

bosch-wasmachine-5

> Check deze super stille wasmachine bij Coolblue

5. ActiveWater Plus

De laatste technologie is zeker niet de minste. Hierdoor kun je namelijk heel veel besparen op water en op energie. Voordelig dus voor de rekening aan het einde van het jaar. Als jij je wasmachine laat draaien terwijl hij niet helemaal vol zit, zal hij ook niet al het water en energie gebruiken. Dit past hij namelijk aan aan de inhoud van de trommel. Super handig! De laatste aanbeveling is dan ook een wasmachine met deze technologie, namelijk de WGB244A5NL i-DOS. Zoals je in de naam al ziet beschikt deze machine ook over het i-Dos systeem en de Iron Assist.

ActiveWater Plus

> Schaf de laatste aanbevolen wasmachine aan bij Coolblue

 

Hopelijk kun jij met behulp van deze beste Bosch wasmachines zorgeloos jouw kleding wassen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte wasmachines bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.