Lekker muziek luisteren, dat doe je natuurlijk het liefst op de beste koptelefoons! Of het nou onderweg is naar werk, school of tijdens het sporten. Muziek luisteren is goed voor je lichaam, het heeft positieve effecten op de mens. Het zorgt ervoor dat je gedachten van negatieve dingen worden afgehaald en je meer positieve gedachten krijgt. Het is daarom extra belangrijk dat jij jouw favoriete nummers goed kan luisteren. Een goede koptelefoon is essentieel. Is jouw koptelefoon nou net kapot gegaan of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe? Dan is deze lijst voor jou! Wij hebben namelijk een selectie gemaakt met de vijf beste koptelefoons.

 

1. Sony WH-1000XM4

Ben je op zoek naar een koptelefoon met veel functies, dan is deze ideaal. Hij heeft uitstekende noise cancellation waardoor omgevingsgeluid en ruis worden gedempt. Word je gebeld of zet je de koptelefoon af, dan wordt de muziek automatisch op pauze gezet en wordt het omgevingsgeluid versterkt. Met de bijbehorende Sony Headphones Connect app kan je ‘m ook nog is helemaal afstellen naar jouw wensen. Wat wil je nog meer?

 

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700

Hecht je veel waarde aan hoge geluidskwaliteit dan is dit dé koptelefoon. Hij heeft ook nog is, zoals de naam al zegt, een noise cancelling functie die ontzettend krachtig is. De noise cancelling bestaat uit 11 niveaus die je volledig zelf kan instellen. Zo kan je per omgeving het niveau instellen. Ook zit er een uitstekende microfoon ingebouwd. Zit jij vaak in calls dan is dit een extra pluspunt. 

 

3. JBL LIVE 650BTNC Zwart

Ook deze koptelefoon beschikt over een noise cancelling functie. Dankzij de multipoint pairing kun je de koptelefoon koppelen aan 2 afspeelapparaten tegelijk. Kijk je bijvoorbeeld een film op je laptop en word je gebeld? Dan schakelt die automatisch over naar je telefoon. Heel handig!

 

4. Bose QuietComfort 35 II Zwart

Met deze koptelefoon kun je gemakkelijk draadloos muziek luisteren, combineer dit met een actieve noise cancelling functie, en je hebt een uitstekende koptelefoon. Het meest noemenswaardig van deze koptelefoon is de accu; hij gaat wel 20 uur mee en na een kwartier laden kan die er weer 2,5 uur tegenaan. Uren lang, in alle rust, muziek luisteren!

 

5. Sony WH-L600

Kijk je graag naar films of series dan is deze koptelefoon voor jou. Hij is namelijk makkelijk aan te sluiten op je tv en door de Cinema modus creëer je een prachtig surround geluid. Zo breng je de bioscoop beleving zo je eigen woonkamer in. Ook deze koptelefoon heeft een uitstekende accu, waardoor je uren kan genieten.

 

Dit was onze top 5 van beste koptelefoons. Nu weet je hopelijk precies welke je moet kopen. Veel luisterplezier!