Ben je op zoek naar een nieuwe vibrator? Tegenwoordig zijn luchtdruk vibrators steeds populairder, en er zijn er dan ook steeds meer te verkrijgen. Dus hoe kies je dan de luchtdruk vibrator die het beste bij jou past? Wij gingen op onderzoek uit en zetten de 7 beste luchtdruk vibrators voor je op een rij!

Bekijk de beste luchtdruk vibrator direct bij:
> bol.com
> HEMA

 

Luchtdruk vibrator top 7 | Snel naar:

  1. Satisfyer Pro 2 Next Generation
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 met app control
  3. Luchtdrukvibrator Tompouce
  4. Womanizer Scarlet 3
  5. Satisfyer Penguin
  6. FeelzToys Femmegasm
  7. Womanizer Premium 2

 

Wat is een luchtdruk vibrator?

Inmiddels kom je steeds meer luchtdruk vibrators tegen, maar wat is dat eigenlijk? Een luchtdruk vibrator is een soort vibrator die niet trillend werkt, zoals de meeste andere vibrators, maar werkt met luchtdruk pulsen. Meestal heeft een luchtdruk vibrator een soort opening of rondje die je om de clitoris heen kunt zetten. Vervolgens zorgen luchtdruk golven voor een soort vacuüm, waardoor de clitoris gestimuleerd wordt. Dit voelt anders – en voor de meesten intenser – dan trillingen. Doordat zo veel mensen inmiddels zweren bij de luchtdruk vibrator, wordt ‘ie steeds populairder.

 

De 7 beste luchtdruk vibrators

Ben jij op zoek naar een nieuwe vibrator? Of zou jij die luchtdruk techniek ook wel eens uit willen proberen? Dit zijn de 7 beste luchtdruk vibrators!

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer - Pro 2 Next Generation

Misschien wel de meest bekende luchtdruk vibrator is de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Dit is de nieuwere en uitgebreidere versie van de klassieke Satisfyer Pro, en biedt maar liefst 11 verschillende luchtdrukstanden. Deze kun je bedienen met de knopjes op het handvat van het apparaat en bieden de optie om de stand te kiezen die jij het fijnst vindt. Of van stand te wisselen natuurlijk. Daarnaast is de vibrator stil en kun je het siliconen kapje gemakkelijk verwijderen, waardoor je die los schoon kunt maken. En de Satisfyer Pro 2 Next Generation is ook nog eens volledig waterdicht.

> Bekijk de Satisfyer Pro 2 Next Generation bij bol.com

2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 met app control

luchtdruk vibrator satisfyer pro 2 generation 3 app control

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 met app control is nog een stukje nieuwer en gaat nog een stap verder dan de vorige Satisfyer. Wil jij dus het nieuwste van het nieuwste en kun je net wat meer geld uitgeven? Dan is dit de ideale optie. De Satisfyer Pro 2 Generation 3 heeft niet 11, maar maar liefst 12 verschillende luchtdrukstanden. Daarnaast bevat deze vibrator de zogeheten Liquid Air-technologie. Door deze technologie lijkt het net alsof je een waterstraal op je clitoris voelt, allemaal nagemaakt met lucht. En kies je voor de app control versie? Dan kun je jouw vibrator besturen met een app op je smartphone.

> Bekijk de Satisfyer Pro 2 Generation 3 met app control bij bol.com

3. Luchtdrukvibrator Tompouce

luchtdruk vibrator tompouce

Ben je op zoek naar een luchtdruk vibrator die niet alleen heerlijk voelt, maar er ook nog eens uitziet om op te eten? HEMA en Easytoys zijn een samenwerking aangegaan en hebben samen de tompouce vibrator uitgebracht: een luchtdruk vibrator in de welbekende kleuren van de HEMA tompouce. Deze zoete vibrator werkt met luchtdruktechnologie en heeft 5 verschillende standen. Daarnaast geeft ‘ie ook trillingen, voor de dubbel genot. En hij is ook nog eens hartstikke waterdicht!

> Bekijk de Luchtdrukvibrator Tompouce bij HEMA

4. Womanizer Scarlet 3

womanizer scarlet 3

De Womanizer Scarlet 3 is de voordeligste optie van het merk Womanizer, en biedt daarmee een goede balans tussen kwaliteit en budget. De Scarlet 3 is voorzien van de PleasureAir technologie van Womanizer, die de eerste luchtdruktechnologie voor vibrators was. De Scarlet 3 heeft 6 verschillende luchtdrukstanden, waarbij een groot verschil tussen de laagste en de hoogste zit. Daarnaast is de vibrator volledig waterdicht en te verkrijgen in tal van mooie kleuren. En ook niet onbelangrijk: de Womanizer Scarlet 3 is lekker compact, dus je kunt ‘m gemakkelijk meenemen.

> Bekijk de Womanizer Scarlet 3 bij bol.com

5. Satisfyer Penguin

satisfyer penguin

De Satisfyer Penguin ziet er niet alleen schattig uit, maar werkt ook nog eens perfect. Het Penguin model van Satisfyer werkt met een combinatie van luchtdruk en trillingen, waardoor je op meerdere manieren gestimuleerd wordt. De Penguin heeft 11 verschillende standen die te bedienen zijn met de witte knoppen. Daarnaast is de vibrator volledig waterdicht, waardoor je ‘m gemakkelijk in bad of onder de douche kunt gebruiken. En hij onderscheid zich van de andere Satisfyer modellen door de unieke stilheid.

> Bekijk de Satisfyer Penguin bij bol.com

6. FeelzToys Femmegasm

FeelsToys femmegasm

Ben je op zoek naar een subtiele luchtdruk vibrator met allerlei verschillende standen? Dan past de FeelsToys Femmegasm perfect bij jou. Deze vibrator is gemaakt van super zacht siliconen materiaal dat fijn aanvoelt, en heeft verschillende pulserende en kietelende standen. De 6 verschillende luchtdrukstanden geven het gevoel van verschillende tikjes en kriebels. De vibrator is makkelijk te bedienen en schoon te maken, is waterdicht en gaat lang mee.

> Bekijk de Feelztoys Femmegasm bij HEMA

7. Womanizer Premium 2

womanizer premium 2

Ben je op zoek naar het beste van het beste en is het voor jou tijd om een keer wat extra geld neer te leggen voor een écht goede vibrator? De Womanizer Premium 2 kost wat, maar dan heb je ook zeker wat. Dit is de meest luxe en uitgebreide vribrator van Womanizer, en heeft maar liefst 14 verschillende luchtdrukstanden. Hij is gemaakt van ontzettend zacht materiaal en voorzien van skin detection en autopilot. Dit betekent dat de vibrator automatisch aangaat wanneer hij contact maakt met de huid, en uitgaat wanneer het contact verbreekt. Door de autopilot functie kun je ‘m zo instellen dat ‘ie langzaam opbouwt en zelf verwisseld tussen de verschillende standen.

> Bekijk de Womanizer Premium 2 bij bol.com

 

De beste luchtdruk vibrator voor jou

Welke luchtdruk vibrator uiteindelijk het beste bij jou past, is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren. Ten eerste is je budget van belang, want je kunt de vibrator zo goedkoop of zo duur mogelijk maken. Maar daarnaast hangt het af van wat je zelf het belangrijkst vindt. Wil je een vibrator die sowieso waterdicht is? Eentje die muisstil is? Of ga je voor zo veel mogelijk verschillende standen? Wat je ook kiest; met deze lijst kun je hopelijk op weg. Ben je op zoek naar een Satisfyer? Bekijk dan de beste Satisfyer modellen.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.