Waarschijnlijk ben je nu nog volledig aan het genieten van je zomervakantie of juist nog het schooljaar aan het afsluiten, maar je kan nooit te vroeg zijn met nieuwe schoolspullen kopen. Als er namelijk iets leuk is aan een nieuw schooljaar, is het wel het back to school schoolspullen kopen. Om ervoor te zorgen dat je niks vergeet bij het inslaan van schoolspullen, hebben wij een checklist voor je gemaakt.

Bekijk direct alle schoolspullen
> Hema
> bol.com
> Blokker

 

Schoolspullen checklist

  1. Agenda
  2. Goede schriften
  3. Kaftpapier
  4. Etui
  5. Rekenmachine
  6. Bidon

 

Schoolspullen kopen | Back to school 2023

In de back to school periode kun je veel schoolspullen aanschaffen, meestal met hoge kortingen. De back to school periode zijn de maanden voordat het nieuwe schooljaar begint. Dit ligt vaak rond juli, augustus en september. Veel (web)winkels hebben in die periode extra veel artikelen voor scherpe prijzen, waardoor je niet veel geld uit hoeft te geven aan je nieuwe schoolspullen. Kortom, mis deze back to school aanbiedingen niet!

 

Schoolspullen checklist

Het is duidelijk dat het slim is om in de back to school periode 2023 je nieuwe schoolspullen aan te schaffen. Naast bijvoorbeeld een laptop of een schooltas, zijn er ook een aantal producten die je het beste ieder jaar weer opnieuw kunt aanschaffen. Weet je niet waar je moet beginnen of ben je bang dat je iets vergeet? Neem de volgende checklist dan eens door!

1. Agenda

schoolspullen agenda

Het is heel handig om al je deadlines, vakken, toetsen en afspraken van school op één plek bij te houden. En waarin doe je dat beter dan in een agenda? Er bestaan speciale schoolagenda’s die op het schooljaar lopen en niet op het kalenderjaar. Tijd om er één aan te schaffen dus!

Check hier een aantal goede schoolagenda’s:
> bol.com
> Hema
Blokker

2. Goede schriften

schoolspullen schriften

Het is superfijn om al je aantekeningen gestructureerd en zonder kreukels te bewaren. Probeer schriften te kopen die allen functioneren voor een bepaald vak zodat je alles makkelijk kan terugvinden. Ook kan een stevig schrift fijn zijn als je ze altijd mee moet slepen in je schooltas. Leuk feitje: door aantekeningen op te schrijven onthoud je het beter dan wanneer je aantekeningen maakt op je laptop.

Shop hier goede schoolschriften:
> Hema
> bol.com
> Blokker

3. Kaftpapier

schoolspullen kaftpapier

Ieder jaar krijg je natuurlijk nieuwe studieboeken, waar weer nieuw kaftpapier omheen moet. Logisch dat dit schoolspullen zijn die je ieder jaar opnieuw moet aanschaffen. Tegenwoordig heb je niet alleen maar normaal kaftpapier of folie meer, maar ook boekenhoezen die je vaker kunt gebruiken. Scheelt jou geld en het is een stuk duurzamer!

Inspiratie voor goed kaftpapier vind je hier:
> Blokker

>Hema 
> bol.com

4. Etui

schoolspullen etui

Iedereen kent het wel; een etui dat het hele jaar overal mee naartoe gaat. Hij is vies geworden, beschadigd en na een jaar meestal toe aan vervanging. Daarom is het zeer aanbevolen om ieder jaar een schoon en overzichtelijk etui te kopen! Ook is het natuurlijk handig om goed werkende pennen en potloden hierbij te kopen.

Goede etui’s vind je hier:
> Hema
> bol.com
Blokker

5. Rekenmachine

schoolspullen rekenmachine

Voor ieder schooljaar is het handig om even te checken welk rekenmachine jij dit jaar nodig hebt voor school. Dit kan namelijk erg verschillen per vak en per leerjaar. Soms is het bijvoorbeeld een grafische rekenmachine geworden, terwijl dit eerst een normale rekenmachine was. Als het er één is die je nog niet had, moet die natuurlijk ook op je lijstje voor nieuwe schoolspullen!

Bekijk hier het aanbod rekenmachines en vind degene die jij nodig hebt:
> bol.com
Blokker
Hema

6. Bidon

schoolspullen bidon

Het is natuurlijk heel belangrijk om op school goed te drinken, en hoe is dat makkelijker dan met een fijne en leuke bidon? Omdat het hygiënisch is en doordat het gewoon heel leuk is kun je ieder jaar een nieuwe bidon aanschaffen.

Check hier een aantal goede en leuke bidons:
> Hema
bol.com
Blokker

 

Hopelijk kan jij met behulp van deze schoolspullen checklist goed voorbereid het nieuwe jaar in! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte schoolspullen bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.