Misschien heb je wel eens gehoord van drogerballen? Drogerballen zijn (wollen) ballen die je in de droger kunt doen waardoor je was tot wel 40% droger wordt! Daarnaast zorgen drogerballen ervoor dat je was niet in de knoop raakt en ook nog eens kreukvrij… Benieuwd naar alle voordelen van drogerballen? Lees dan snel verder!

Bekijk hier direct alle drogerballen bij: Bol.com | Coolblue | MediaMarkt

 

Drogerballen… Waar zijn die goed voor?

Zoals we net al verteld hebben, gebruik je drogerballen in de droger zodat je was tot wel 40% droger uit de droger komt. Een ander bijkomend voordeel is dat je geen wasverzachter meer hoeft te gebruiken bij je was, omdat deze wollen ballen je was ook extra zacht maken. De drogerballen zijn daarnaast ook herbruikbaar én energiebesparend, waardoor je milieuvriendelijk bezig bent.

 

Hoe zien drogerballen eruit?

Drogerballen heb je in verschillende kleuren en stoffen. Zo zijn over het algemeen de meeste drogerballen wit en bestaan deze uit schapenwol, maar heb je ook kunststoffen drogerballen die dus zijn gemaakt van plastic. Zo kies je zelf welk materiaal drogerballen je het liefst in je droger gooit. Bekijk hieronder de twee verschillende drogerballen!

 

Wollen drogerballen

Drogerballen

> Bekijk hier deze schapenwol drogerballen bij Bol.com

 

Kunststof drogerballen

Drogerballen

> Bekijk hier deze kunststof drogerballen bij Coolblue

 

Ben je nog op zoek naar een nieuwe wasmachine en droger set om deze drogerballen uit te testen? Ontdek hier dan de top 3 beste keuzes onder de €1000,-!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.