Het EK staat weer voor de deur! Vanaf vrijdag 14 juni kun je weer genieten van de spannendste voetbalwedstrijden van het jaar. Ben je van plan om de wedstrijden te kijken met vrienden of familie? Gezellig! Daar hoort natuurlijk een drankje bij en… een hapje! En wat is er lekkerder dan een airfryer snack bij de wedstrijd? Naast heel veel goede deals, krijg je nu bij MediaMarkt een oranje airfryer cadeau bij deelnemende producten. Hoe leuk is dat!

> Bekijk de EK deals bij MediaMarkt

 

EK deals MediaMarkt

Je scoort nu veel producten met hoge korting bij de MediaMarkt. Denk aan tv’s (handig tijdens EK), AirPods, smartphones, tablets en nog veel meer. De aanbiedingen zijn geldig vanaf 20 mei tot en met 2 juni 2024.

Bekijk hier de beste:

> Of bekijk alle EK deals bij MediaMarkt

 

Gratis oranje airfryer bij de MediaMarkt

Oranje airfryer MediaMarkt

Om de EK deals bij MediaMarkt nóg leuker te maken, krijg je nu een oranje Koenic-airfryer cadeau. Een voetbalwedstrijd is toch veel leuker met een lekker snackje erbij? En helemaal leuk dat de airfryer in de kleur oranje is. De gratis airfryer aanbieding geldt van 20 mei tot en met 2 juni 2024. De oranje airfryer krijg je cadeau bij een besteding van € 500,- op deelnemende producten. Je kunt de deelnemende producten herkennen aan labels ‘Oranje airfryer cadeau’ en ‘EK deal + airfryer’. Als je ‘m toevoegt aan je winkelmandje, dan wordt-ie automatisch verrekend.

> Bekijk alle deelnemende producten voor een gratis MediaMarkt airfryer

Wees er snel bij!