Wie wordt er nou niet blij van blijmakers? FBTO begrijpt dit en biedt daarom blijmakers aan klanten met een FBTO zorgverzekering. Of je nu student, single parent, gezondheids fanaat of iets anders bent, er is altijd een blijmakertje met fantastische deals die perfect aansluiten op jouw leven. En raad eens wat? Er komen steeds nieuwe deals bij!

> Benieuwd naar de FBTO blijmakers? Ga direct naar FBTO

FBTO inboedelverzekering voor studenten

Ben je van plan om op kamers te gaan en zoek je een goede studentenverzekering? Dan ben je bij FBTO aan het juiste adres! Met de inboedelverzekering van FBTO zijn je spullen zoals je meubels en favo kleding verzekerd tegen schade door brand, wateroverlast en inbraak. En mocht er iets gebeuren in het weekend of midden in de nacht? Dan staat FBTO zelf dan voor je paraat!

Je kunt je inboedelverzekering volledig naar wens samenstellen. Ga bijvoorbeeld voor de module All Risk en bepaal zelf je eigen risico met de optie Eigen Risico. Zo ben je altijd verzekerd op een manier die bij jou past.

> Opzoek naar een goedkoop inboedel verzekering? Klik dan hier voor meer informatie!

FBTO zorgverzekeringen voor studenten

Het uitzoeken van een goedkope zorgverzekering als student kan best een uitdaging zijn. Hoewel FBTO geen speciale studenten zorgverzekering heeft, kun je onze zorgverzekering eenvoudig én goedkoop zelf samenstellen. Jij kiest wat je wilt verzekeren, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Zo ben je altijd goed verzekerd! Easy peasy!

>Ben je student? Lees hier meer over de FBTO studentenzorgverzekering

Wat zijn de FBTO Blijmakers?

Toe aan een nieuwe tandenborstel, een nieuw hoofdkussen van Cloudpillo of andere blijmakers voor in de slaapkamer? Hieronder hebben wij een overzicht van de beste deals van FBTO Blijmakers:

 

 

> Lees hier meer over de FBTO Blijmaker aanbiedingen