Veel studenten vinden hun ontspanning in gamen. Gamen is een activiteit waarbij je je hoofd even helemaal leeg kunt maken buiten het studeren, werken en sociale activiteiten om. En zelfs tijdens het gamen kun je sociaal doen door samen thuis te gamen of online tegen/met je vrienden of onbekenden te gamen. Als jij ook van gamen houdt zul je veel tijd doorbrengen op een gamestoel. Des te belangrijker dat je een goede gamestoel hebt, maar waar vind je de beste gamestoel? Vind het hier uit door de top 8 goed door te nemen.

Bekijk meteen alle gaming stoelen
> MediaMarkt
> Lidl
> Leenbakker
> Coolblue

 

Top 8 beste gamestoel

  1. TRUST Gaming GXT 708R Gamingstoel
  2. Wohnling Gamestoel
  3. Next Level Racing F-GT Cockpit
  4. Gamestoel Max
  5. VIDAXL Bureau-/gamestoel
  6. Trust GXT 712 Resto Pro
  7. Playseat Puma
  8. CORSAIR TC100 Kunstleren Gamestoel

 

Een goede gaming stoel

Jij hebt dus de beste gamestoel nodig om op te gamen, maar waarom eigenlijk? Allereerst is een goede stoel belangrijk voor je zithouding, wanneer je in een slechte stoel zit zul je meer last hebben van nek- en rugklachten. Daarnaast kan je door langdurig in een stoel te zitten de bloedtoevoer naar je benen verstoren. Een goede stoel verminderd ook de kans daarop. Ten slotte kun jij je door in een goede stoel te zitten beter focussen op je spel. Een goede gamestoel hoeft niet alleen geschikt te zijn voor het gamen, deze voordelen gelden bij sommige gamestoelen ook als jij lang achter een bureau moet zitten tijdens studie of werk.

 

Gamestoel | Beste top 8

Om de beste gamestoel voor jou uit te kiezen, kun je je een handje laten helpen door deze top 8 met de beste stoelen voor het gamen. Lees je mee?

1. TRUST Gaming GXT 708R Gamingstoel

gamestoel trust

Dit is de meest verkochte gamestoel van de MediaMarkt, en dat is niet voor niks! Het is namelijk een ergonomisch aanpasbare gamingstoel, wat betekent dat deze is ontworpen voor comfort en gezondheidsvoordelen als je urenlang wil gamen. Je kunt hem 360 graden draaien, de hoogte verstellen, de armleuningen verstellen en de rugsteun kantelen met vergrendeling mogelijkheden. Wat wil je nog meer? Bij de stoel krijg je ook het nekkussen en het lendenkussen erbij.

> Bekijk de TRUST gamestoel bij de MediaMarkt

2. Wohnling Gamestoel

gamestoel lidl

Op nummer twee staat de gamestoel van de Lidl. Het bijzondere aan deze stoel is namelijk dat je je smartphone aan deze stoel kan koppelen via bluetooth. Met twee luidsprekers op hoofdhoogte en één luidspreker achterin de stoel lijkt het net alsof je zelf helemaal in de game zit. Zo ervaar je het spel meteen anders dan normaal. Je kunt het volume en de bas naar eigen wens aanpassen. Daarnaast zit de stoel ook nog eens mega comfortabel en kun je hem gemakkelijk invouwen, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt als je hem niet gebruikt.

> Schoor de Wohnling Gamestoel bij de Lidl

3. Next Level Racing F-GT Cockpit

gamestoel race

Race jij vooral veel als je aan het gamen bent? Dan is deze optie wellicht de beste voor jou. Je kunt de stoel instellen in de verschillende auto’s, zet hem bijvoorbeeld rechtop voor een GT-auto of zet hem in de juiste F1-positie. Je kunt sturen van de bekende merken gemakkelijk vastmaken. Voor de langere onder ons, door het meegeleverde rugkussen zit jij ook comfortabel!

> Check de Racestoel bij Coolblue

4. Gamestoel Max

gamestoel Max

Dit is een gamestoel aanbieding waar je geen nee tegen kunt zeggen. Deze stoel heeft een hoge comfort, doordat je hem zo kan verstellen totdat hij in jouw perfecte houding staat. Hierin kun je wel uren gamen. De wielen zijn geschikt voor een harde ondergrond en ze hebben een rem voor de veiligheid. Als je er niet op zit dan gaan de wielen automatisch in de rem, zodat je niet kan vallen als je opstaat of wil gaan zitten. Op het moment dat je erop zit gaat die rem er meteen af. Handig toch? Ten slotte scoor je deze stoel nu met korting bij Leenbakker.

> Scoor Gamestoel Max met korting bij Leenbakker

5. VIDAXL Bureau-/gamestoel

gamestoel vidaxl

Ook deze gamestoel hoort zeker in dit rijtje thuis, zeker doordat deze weer een andere extra functie heeft wat het gamen nog comfortabeler maakt. Namelijk een voetsteun. Het uittrekbare voetsteun die onder de zitting weggestopt zit maakt de stoel, samen met de ergonomische functies, zeer comfortabel. Ook de dik gevoerde zitting en rugleuning maken de stoel extra aantrekkelijk. Ten slotte zit er ook nog een taille- en nekkussen bij. Ideaal om in te gamen, maar ook om in te studeren of te werken.

> Shop de VIDAXL Bureau-/gamestoel bij Leenbakker

6. Trust GXT 712 Resto Pro

gamestoel trust cool blue

Op nummer zes in deze top 8 staat de Trust GXT 712 Resto Pro. Deze stoel is super stevig en volledig geschikt voor mensen dit tot de 150 kilo wegen en tot twee meter lang zijn. De rugleuning kan je tot wel 90 graden buigen, waardoor je zelfs languit even een dutje kan doen tussendoor. Daarnaast speel je door de kussens voor nek en lende in een ergonomisch verantwoorde positie, wat heel goed is voor je lichaam.

> Check de Trust GXT 712 Resto Pro bij Coolblue

7. Playseat Puma

gamestoel Puma

Misschien wist je dit niet, maar sportmerk Puma heeft ook gamestoelen. En goede ook! Deze playseat kan ideaal zijn voor jou doordat hij geschikt is voor iedere houding. Ook kun je snel van houding veranderen, door de ronde poten zal de stoel namelijk niet zomaar omvallen. Je controller kun je bewaren in een zak van de stoel, net zoals bijvoorbeeld je bidon. Ten slotte zul je minder zweten in deze stoel door de luchtiger stof. Want laten we eerlijk zijn, van dat gamen krijgen we het soms toch best wel warm.

> Shop de Playseat Puma bij Coolblue

8. CORSAIR TC100 Kunstleren Gamestoel

gamestoel corsair

Op deze stoel kun je goed gamen én studeren/werken. Je kunt ‘m dus altijd aan je bureau laten staan. Het ontwerp is echter wel gebaseerd om op te racen. Je krijgt er een verstelbaar lendenkussen van schuim met hoge dichtheid en een afneembaar nekkussen van traagschuim bij, voor het ultieme comfort. Je kunt de stoel gemakkelijk in elkaar zetten en je kunt de houding verstellen naar jouw voorkeur.

> Scoor de CORSAIR TC100 Kunstleren Gamestoel bij de MediaMarkt

 

Hopelijk kan jij met behulp van deze top 8 beste gamestoelen comfortabel en geconcentreerd gamen! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte gamestoelen met bureau bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.