Een hoogslaper met bureau is zeker voor in een studentenkamer zeer praktisch. Een bed en een bureau zijn voor een student natuurlijk noodzakelijk, maar nemen allebei wel veel ruimte in je studentenkamer. En iedereen weet dat het puzzelen is om al je spullen kwijt te kunnen in je studentenkamer. Een bed en een bureau die samen maar één ruimte innemen klinkt dan als muziek in de oren toch? Vind hier de top 7 hoogslaper met bureau om de ruimte van jouw kamer zo efficiënt mogelijk in te delen.

Bekijk direct alle hoogslapers:
Leenbakker | bol.com | Blokker

 

Top 7 beste hoogslapers met bureau

  1. Hoogslaper Levi met LED
  2. Parisot – slaper Evy
  3. Hoogslaper wit met bureau, bank en kussenset blauw Thuka
  4. Trasman – slaper Graham met gamebureau
  5. Hoogslaper Smoozy
  6. Trasman – slaper Beau en kast
  7. Parisot Hoogslaper Heavy

 

Hoogslaper met bureau | Waar let je op?

Waar moet je precies op letten wanneer je een hoogslaper met bureau wil aanschaffen voor in je studentenkamer? Allereerst is het handig om te bedenken waar je behoefte aan hebt. Sommige hoogslapers hebben namelijk een groot bureau eronder en anderen hebben ook wat ruimte over voor een kastje of een zitplek. Het is dus handig om voor jezelf na te gaan of je juist meer behoefte hebt aan een groot bureau, meer opbergruimte of meer ruimte om te chillen. Daarnaast is het goed om te checken hoe hoog jouw hoogslaper kan zijn in je kamer. Je wil natuurlijk niet je hoofd stoten. Ten slotte moet je een hoogslaper met bureau kiezen die je mooi vindt, want je moet er natuurlijk ook altijd naar kijken.

 

Hoogslaper met bureau | Top 7 2023

Om je te helpen met het vinden van de juiste hoogslaper met bureau, hebben wij deze top 7 voor je opgezet. Neem hem snel door!

1. Hoogslaper Levi met LED

hoogslaper met bureau Levi

Deze hoogslaper is naar onze mening één van de beste hoogslapers, door de vele functies en het strakke uiterlijk. De effen zwarte hoogslaper beschikt namelijk over een ruim bureau aan de linkerkant, een lade, de ruimte om een bureaustoel neer te zetten en een knus bankje aan de rechterkant. De afmetingen van het bed zijn 90 bij 200 centimeter. Hou je van gamen? Er is zelfs een houder om je koptelefoon aan op te hangen. Daarnaast kun je met de LED verlichting zelfs nog een feestje organiseren in je kamer.

> Check de Hoogslaper Levi bij Leenbakker

2. Parisot – slaper Evy

hoogslaper met bureau evy

Deze nummer twee heeft naast een ruim bureau ook een kast waar je kleding in kunt hangen. Ook super handig dus! Daarnaast heeft hij een klein plankje naast het bed dat kan functioneren als nachtkastje.

> Bekijk de Parisot slaper Evy bij bol.com

3. Hoogslaper wit met bureau, bank en kussenset blauw Thuka

hoogslaper met bureau Thuka

Onder deze hoogslaper zit een bureau en een bankje. Hier kun je even lekker ontspannen in je pauzes van het studeren of werken. Nog leuker: je kunt het bankje uitschuiven waardoor er nog een bed ontstaat. Handig als je een loge hebt! Of als je zelf even lekker wil languit wil chillen natuurlijk. Je krijgt de kussens van het bankje er gratis bij!

> De hoogslaper Thuka vind je bij de Blokker

4. Trasman – slaper Graham met gamebureau

hoogslaper met bureau trasman

Ben jij een fan van gamen? Dan is deze hoogslaper met gamebureau iets voor jou! Je kunt heerlijk relaxt zitten of liggen onder je bed terwijl je aan het gamen bent of lekker een serie aan het kijken bent. Daarnaast zit er aan de kant van de trap ook een kast, met lades en een stang waar je kleding aan kunt hangen. Dat scheelt ook weer veel ruimte in je kamer.

> De Trasman slaper met gamebureau vind je bij bol.com

5. Hoogslaper Smoozy

hoogslaper met bureau smoozy

Deze hoogslaper met bureau is iets goedkoper dan de anderen uit dit lijstje, wat hem voor jou misschien weer heel aantrekkelijk maakt. Door de strakke maar simpele uitstraling past hij in bijna iedere studentenkamer. Door de plankjes links van het bureau kun je ook nog gemakkelijk schoolboeken kwijt. De afmetingen van de hoogslaper zijn 179,8 bij 118,5 bij 205,6 centimeter. Er past een matras in van 90 bij 200 centimeter.

> De hoogslaper Smoozy is te koop bij Leenbakker

6. Trasman – slaper Beau en kast

hoogslaper met bureau Trasman

Deze hoogslaper van Trasman verdient ook zeker een plekje in deze top 7. Hier zit namelijk een volledige kledingkast én een bureau in. Dat is pas efficiënt voor in je studentenkamer. Door de chique antraciete en zwarte kleuren komt hij ook nog eens heel stijlvol over in je kamer. Wat wil je nog meer? Het bed is 183 centimeter hoog en 206 centimeter lang. Momenteel is deze zelfs in de aanbieding bij bol.com!

> Check de Trasman aanbieding bij bol.com

7. Parisot Hoogslaper Heavy

hoogslaper met bureau Parisot

Naast dat ook deze hoogslaper er heel leuk uit ziet, kun je hier ook superveel mee. Je kunt slapen, aan je bureau zitten en je kleding opbergen. Nu heb je nog genoeg ruimte over in je kamer voor alle andere dingen dat je hier neer wil zetten! Ook deze hoogslaper is momenteel in de aanbieding.

> Schaf de Parisot hoogslaper met korting aan bij bol.com

 

Hopelijk kan jij met behulp van deze top 7 hoogslapers met bureau de ruimte in je kamer super efficiënt gebruiken! Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt op basis van onze eigen expertise, de best verkochte hoogslapers met bureau bij de meest populaire webwinkels en de website statistieken van Studenten Wegwijzer.

 

Voor alle aanbiedingen op de website van StudentenWegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.