De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent dat jij ongetwijfeld binnenkort weer met je vrienden of familie aan een dobbelspel zit. Altijd leuk natuurlijk, cadeautjes van elkaar afpakken, uitpakken en doorgeven, maar wat moet je dit jaar nu weer eens kopen? Wij zetten de grappigste kleines cadeautjes op een rij! Dit is de grappig cadeau top 10.

Bekijk de leukste cadeaus direct bij:
> Cadeau.nl
> bol.com

 

Top 10 grappige cadeaus | Snel naar:

  1. Bierdopjes pistool
  2. Vliegen plasstickers
  3. Cat-astrophe stapelspel
  4. Bier sokken
  5. Date night coupons
  6. Afstandbestuurbare drol
  7. Financiële last mok
  8. Biergordel
  9. Tegeltje “ik ga niet in discussie”
  10. Burrito deken XL

 

De grappigste cadeaus van 2023

Hebben jullie binnenkort de jaarlijkse sinterkerst en oud en nieuw avond met de familie, je vriendengroep of je studiejaar? Dan zul je waarschijnlijk één of een aantal cadeautjes mee moeten nemen voor een (dobbel)spel. Maar hoe vind je nou leuke cadeautjes die bij iedereen passen en ook nog eens binnen het afgesproken budget blijven? En dan wil je natuurlijk ook nog eens origineel zijn. Om je een handje op weg te helpen, zochten wij alvast tien grappige, originele cadeaus voor je uit. En dat alles in verschillende, maar schappelijke, prijsklassen.

 

Grappig cadeau top 10

Dit zijn de leukste, kleine cadeaus om dit jaar te kopen voor de feestdagen!

1. Bierdopjes pistool

grappig cadeau bierdopjes pistool

Wat is er nou handiger dan een cadeau wat je tijdens jullie spelletjesavond direct kunt gebruiken, en ook nog eens leuk is? Deze bieropener is niet alleen handig voor als niemand in de groep weer eens een opener bij zich heeft, maar ook nog eens leuk. Hij werkt in principe als normale bierflesopener, maar je kunt hem ook gebruiken om dopjes weg te schieten. Als je de trekker naar achteren haalt, kun je het bierdopje dat je net van je bierflesje hebt gehaald namelijk wegschieten. Klieren maar!

> Bekijk het bierdopjes pistool bij Cadeau.nl

2. Vliegen plasstickers

plasstickers vlieg

Kan jouw vriend, vader of een andere man nooit goed richten en liggen er bij jullie in huis altijd wel van iemand druppels plas naast de toiletpot? Geef dan deze vliegen plasstickers – met een knipoog natuurlijk! Dit setje van vier stickers in de vorm van vliegen kun je aan de binnenkant van de toiletpot plakken. Zo kunnen de heren die naar het toilet gaan goed mikken, en hoeft er nooit meer iemand steeds weer de wc-bril of vloer schoon te maken.

> Bekijk de vliegen plasstickers bij bol.com

3. Cat-astrophe stapelspel

cat-astrophe stapelspel

Op zoek naar een leuk cadeautje waar jullie met de hele groep iets aan hebben? Ga voor het cat-astrophe stapelspel! De naam zegt het al, het spelletje in kattenspel is totale chaos en dan ook hartstikke grappig om te spelen. Het spel bestaat uit vijftien katten die je op elkaar moet stapelen. Heeft de speler een kat op de stapel geplaatst, dan is de volgende speler aan de beurt. En wie de stapel om laat vallen verliest. Eigenlijk een soort Jenga, maar dan andersom – en in kattenthema natuurlijk.

> Bekijk het cat-astrophe stapelspel bij Cadeau.nl

4. Bier sokken

grappig cadeau bier sokken

Op zoek naar een grappig cadeau waar de ontvanger ook nog eens echt iets aan heeft? Ga voor deze leuke bier sokken van La Pèra. Deze sokken hebben aan de ene kant een print van een schuimend biertje, en aan de andere kant staan er kleine biertjes en pretzels op. En ze zijn ook nog eens heerlijk warm. Wat is er nou leuker dan een paar grappige sokken cadeau geven voor sinterklaas?

> Bekijk de bier sokken bij bol.com

5. Date night coupons

date night coupons

Ben je op zoek naar een grappig, maar toch ook lief cadeautje voor je partner? Geef een set date night coupons! Dit doosje van Gift Republic met date night coupons bestaat uit honderd coupons met allerlei leuke date ideeën. Dus iedere keer als je partner met jou op date wil of jullie hebben samen een avondje niets te doen, kan diegene een date coupon van de strippenkaart afscheuren. En zo doen jullie ook nog eens allerlei nieuwe dingen samen.

> Bekijk de date night coupons bij Cadeau.nl

6. Afstandbestuurbare drol

grappig cadeau afstandbestuurbare drol

Een cadeautje voor het sinterklaasspel om de familie of vriendengroep eens goed mee te foppen? Geef iemand een afstandbestuurbare drol (en zorg natuurlijk het liefst dat de rest van de groep het niet weet, zodat het grapje nog werkt). Deze drol leg je ergens op de grond neer en is vervolgens op afstand bestuurbaar. Zo kun je iemand goed in de maling nemen. En je kunt ‘m niet alleen besturen, je kunt ‘m ook nog eens scheetgeluiden laten maken.

> Bekijk de afstandbestuurbare drol bij bol.com

7. Financiële last mok

financiële last mok

Heb je je vader getrokken als lootje? Geef hem dan als grappig cadeautje deze mok! Want ondanks dat je misschien inmiddels heel zelfstandig bent, op jezelf woont en zelf je eigen studie betaalt, zul je hem vast nog wel eens om iets vragen (of draagt hij nog altijd bij aan jouw financiën). En wat is er nou leuker om hem met een knipoog te bedanken met deze mok. En dan draagt ‘ie misschien nog wat extra bij aan je studieschuld ook.

> Bekijk de financiële last mok bij Cadeau.nl

8. Biergordel

biergordel

Ben je op zoek naar een grappig cadeau, dat ook nog wel eens van pas komt op een feestje of een festival? Ga voor de biergordel! In deze gordel – die er eerder uitziet als gereedschapsgordel – passen zes flesjes bier. Ideaal natuurlijk als je ergens bent en je genoeg bier kwijt moet kunnen. Dus is jouw vriend, moeder of broer liever lui dan moe en drinkt diegene liever een biertje dan dat hij of zij hard klust? Geef dan een biergordel in plaats van een gereedschapsgordel.

> Bekijk de biergordel bij bol.com

9. Tegeltje “ik ga niet in discussie”

grappig cadeau tegeltje ik ga niet in discussie

Iedereen heeft wel iemand in de familie die altijd het laatste woord moet hebben. Of het nou een serieuze discussie is of dat het eigenlijk nergens over gaat, altijd moet diegene toch gelijk hebben. Een grappig cadeau met een knipoog geven? Het muurtegeltje met de tekst “ik ga niet in discussie, ik leg gewoon even uit waarom ik gelijk heb” is dan natuurlijk perfect. En wie weet heb jij de volgende discussie wel eens het laatste woord.

> Bekijk het tegeltje “ik ga niet in discussie” bij Cadeau.nl

10. Burrito deken XL

burrito deken xl

Op zoek naar een grappig cadeau dat ook nog eens heerlijk is om de koude wintermaanden mee door te komen? Ga voor de burrito deken XL! Deze heerlijk warme deken heeft het design van een tortilla, inclusief de bruine stipjes en het ronde formaat. Hij is 180 centimeter lang (en dus breed) en is daarmee heerlijk om lekker mee op de bank te liggen. Pak jezelf lekker in en ga als een echte burrito de bank op.

> Bekijk de burrito deken XL bij bol.com

 

Een grappig cadeau voor de feestdagen

Kortom, grappige cadeaus zijn er genoeg! Of je nou iets voor je opa, je partner of je zus zoekt, een heleboel cadeaus zijn voor iedereen leuk. Het hangt natuurlijk van je budget af waar je voor kunt kiezen, maar hiermee heb je alvast inspiratie voor allerlei leuke cadeautjes. Nog op zoek naar een leuk spelletje voor pakjesavond? Dit zijn de leukste sinterklaas spelletjes!

 

Voor alle aanbiedingen op de website van Studenten Wegwijzer geldt altijd OP=OP. Wij hebben helaas niet in de hand wanneer de prijzen veranderen of aanbiedingen uitverkocht zijn. We proberen dit zo goed mogelijk in de gaten te houden.