Op zoek naar een HEMA dekbed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een overzicht gemaakt van de verschillende soorten HEMA dekbedden en in welke maten ze verkrijgbaar zijn. Je koopt een dekbed bij HEMA al vanaf €20,-! Benieuwd naar de aanbiedingen & verschillende soorten? Je leest het hieronder.

> Bekijk direct alle HEMA dekbed aanbiedingen

 

HEMA dekbed – Verschillende soorten

Een fijn dekbed is essentieel voor een goede nachtrust. En gelukkig heeft HEMA dekbedden in alle soorten en maten. Je hebt de keuze uit de volgende dekbedden:

  • 4 seizoenen dekbed
  • zomer dekbed
  • donzen dekbed
  • synthetisch dekbed
  • wollen dekbed
  • bamboe dekbed

Voordat je een dekbed gaat kopen, is het handig om te bedenken wat voor vulling je wilt en welk formaat je dekbed moet zijn. Zo heeft HEMA dekbedden in de formaten: 140 x 200, 140 x 220, 200 x 200, 200 x 220 en 240 x 220. Onthoud hierbij altijd dat je dekbed groter is dan je matras!

Ook wat betreft de vulling heeft HEMA veel verschillende opties. Heb je het tijdens het slapen snel warm? Kies dan voor een dekbed met een donzen, halfdonzen of wollen vulling. Heb je last van een allergie? Kies dan voor een synthetisch dekbed. Over het algemeen zijn dekbedden met een donzen en bamboe vulling het lichtst, daarna komt een synthetische vulling en de zwaarste vulling is wol. Om het iets makkelijker voor je te maken werkt HEMA ook met warmteklassen. Warmteklasse 1 is warm, 2 is gemiddeld en 3 & 4 zijn koeler. Wil je een dekbed dat je het hele jaar door kunt gebruiken? Dan is een 4 seizoenen dekbed iets voor jou!

> Bekijk alle verschillende soorten dekbedden bij HEMA

 

HEMA dekbed aanbiedingen

Je koopt al een dekbed bij HEMA voor slechts €20,-. Bekijk de beste aanbiedingen hieronder!

 

Synthetisch dekbed – Vanaf €20,-

Dit synthetische dekbed van HEMA is zeer licht, gevuld met hoge kwaliteit synthetische vezels en makkelijk in onderhoud. Het dekbed voelt zacht aan en heeft warmteklasse 2, wat een uitstekende keuze is voor een dekbed dat je het hele jaar kunt gebruiken. De buitenkant van dit HEMA dekbed is gemaakt van microvezel.

> Bekijk dit HEMA dekbed hier

 

4 seizoenen dekbed – Vanaf €25,-

Al voor €25,- koop je een 4 seizoenen dekbed bij HEMA. Dit is een lichtgewicht dekbed gevuld met hoge kwaliteit synthetische vezels. Dit 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen: een zomer- en herfstdeel, waarbij het herfstdeel net wat dikker is dan het zomerdeel. In de zomer heb je dus genoeg aan het zomerdeel en in de winter koppel je beide delen aan elkaar. Ideaal!

> Bekijk dit HEMA dekbed hier

 

Halfdons dekbed – Vanaf €40,-

Een halfdons dekbed heeft een vulling van 15% eendendons en 85% eendenveren. Dit HEMA dekbed is licht, vochtregulerend en isolerend. Ook dit halfdonzen dekbed heeft warmteklasse 2, wat een uitstekende keuze is voor een dekbed dat je het hele jaar kunt gebruiken. De buitenkant bestaat uit 100% katoen.

> Bekijk dit HEMA dekbed hier

 

Meer dekbed aanbiedingen?

> Bekijk hier het complete dekbedden aanbod bij HEMA

 

Of bekijk hier alle dekbedovertrekken van HEMA.